Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18689396 www.bgdnes.bg

Гор-чи-во! Славена Вътова меси питки за сватбата на Сашо Кадиев (СНИМКИ)

*Тържество за чудо и приказ под звездите 

*Катето Евро: Ура, че Сашето вече няма да живее у нас, да му мисли снахата!

Гор-чи-во! Александър Кадиев вдигна сватба за чудо и приказ с любимата си Ивелина Чоева, а питките за церемонията бяха омесени от друга миска - Славена Вътова.

Реклама

Само преди ден ексводещият на "Преди обед" се ожени за своята голяма любов - манекенката Ивелина Чоева, на церемония под звездите.

С шеги и закачки Катето Евро изпрати до олтара сина си Сашо Кадиев. Кадри от щастливото събитие пусна Деси Стоянова, както и колегата му Стоян Кунев.

"Сашко вече не е Мамин Сашко, а е Ивелинин Сашко. Много се гордея, че все пак отгледах едно дете, което първо си мислехме, че е идиот, а всъщност е сериозен мъж, който днес сключва брак с красавицата Ивелина Чоева. Доволна съм, приятели! Най-хубавото е, че вече няма да живее у нас. Ура! И вече няма да ми вика: "Майко, ти какво сготви, защо е солено, защо е безсолно...", шегуваше се Катето Евро във видеото, споделено от бившата колежка на Кадиев Деси Стоянова.

"Кате, аз не бих разчитала на това", казва й женски глас. Има и коментари, че Кадиев може пак да идва."

"Лошото е, че някой път идва", добавя актрисата отново през смях.

Реклама

Една от най-важните гостенки на събитието бе "Мис България 2006" - манекенката Славена Вътова. Именно тя направи големите питки за сватбата на влюбените.

"Готови са, получиха се и съм невероятно спокойна от това", каза Славена, която бе много стилна на празненството, а като аксесоар си бе взела бял дантелен чадър да се пази от слънцето.

На тържеството не бе забелязана бившата жена на актьора - танцьорката Таня Тончева, а само общото им дете - Катерина. Момиченцето помагаше на татко си да напълни ботуша на Ивелина, с което я "купи" по стара българска традиция.

"Дай, тати, дай още по 20 лева", нареждаше Сашко пред гостите, а момиченцето каза: "Но, тати, виж какво пише на ботуша - да не се скръндзиш!".

Партито мина и без Марта Вачкова, една от добрите приятелки на Катето Евро, която в момента е на яхта с приятели. "Той Сашко си е поканил негови приятели, не е моя сватбата. Ако беше, щях цяла България да поканя", пошегува се Евро на въпрос - къде са най-верните й дружки от купоните.

Красивото тържество бе край винено шато в карловското село Московец сред лозя и рози. Актьорът и манекенката си казаха "Да" и пред Бога, като сключиха и църковен брак в параклис в близост до СПА комплекса. Преди това там те сключиха граждански брак в компанията на най-близките си приятели.

"Да са щастливи младите и много да се обичат", пожела им жената на Орлин Горанов – Валя, по време на пожеланията от гостите на събитието.

Чаровната булка, която е манекенка, бе облечена с дълга бяла рокля с тънки презрамки, която подчертава хубавата й фигура. Младоженецът бе заложил на стилно черно сако от кадифе, на панталони в същия цвят и на черна папийонка. Това е първи брак за сина на Катето Евро. Дъщеря му от връзката му с танцьорката Таня Тончева - 9-годишната Катерина, бе шаферка на сватбата на баща си.

Четете още

Вижте как се пошегува Катето Евро на сватбата на сина си Сашо Кадиев! Най-хубавото е, че...

Вижте как се пошегува Катето Евро на сватбата на сина си Сашо Кадиев! Най-хубавото е, че...

Сашо Кадиев се жени днес

Сашо Кадиев се жени днес

Бъдещата жена на Сашо Кадиев на звукова терапия

Бъдещата жена на Сашо Кадиев на звукова терапия

Сашо Кадиев проветри Катето Евро преди сватбата си

Сашо Кадиев проветри Катето Евро преди сватбата си

Реклама
Реклама
Реклама