Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18738116 www.bgdnes.bg

Русо гадже надъхва съперника на Гришо

*Димитров излиза срещу французин на US Open

*Кириан Жаке люби тенисистка, българинът с нова тръпка

Руса красавица ще надъхва Кириан Жаке (23) в мача срещу Григор Димитров в първия кръг на US Open, разкри "България Днес".

Французинът е номер 208 в световната ранглиста и пълен аутсайдер в мача срещу Гришо, който е 9-и. Срещата между двамата е тази вечер на корт номер 5, това ще бъде първият им двубой. 

Реклама

На нежния фронт 23-годишният Жаке има с какво да се похвали и не крие красивата си приятелка Селия Ваудиау. Очарователната французойка е на 22 години и също се занимава с тенис, макар и да няма големи успехи на корта. 

33-годишният плейбой Григор Димитров има далеч по-богат опит както с дамите, така и в професионалния спорт в сравнение с Кириан Жаке. Последната авантюра на Гришо е разкрита от британския таблоид "Дейли мейл" преди броени дни. 

Изданието твърди, че победителката от риалитито "Островът на любовта" Екин-Су Чулчулоглу (29) е имала поредица от тайни срещи с българина. Според мълвата двамата са се запознали чрез общи приятели и са виждали в Лондон, Париж и Монте Карло. 

Григор и Екин са се опитали да запазят връзката си дискретна, но са били засечени на романтична разходка в столицата на Франция. "Те просто се разхождаха небрежно заедно в Париж и си правеха снимки с фенове", разкрива източник на "Дейли мейл".

Гришо не се е показвал с жена до себе си, откакто се раздели с румънската актриса и модел Маделина (36) през април. Последната известна връзка на Екин-Су е с нейния колега от "Островът на любовта" Давиде Санклименти (29). Двамата се разделят през юни миналата година. Дали между Димитров и Екин има нещо сериозно, тепърва ще се разбере.

Четете още

Гришо с ново гадже риалити звезда

Гришо с ново гадже риалити звезда

Григор Димитров сложи очила с диоптър: Вече свиквам с тях (СНИМКИ)

Григор Димитров сложи очила с диоптър: Вече свиквам с тях (СНИМКИ)

Реклама
Реклама
Реклама