Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18839132 www.bgdnes.bg

Бившият на Денислава от "Игри на волята" я замени, вижте новото му гадже

Даниел си хвана знойна мацка 

Новата изгора му е завъртяла главата в началото на лятото 

Бившият на Денислава от "Игри на волята" - Дани, тотално прежали блондинката. Мачото отново се носи на крилете на любовта след няколкото раздели с участничка от най-гледаното риалити.

Дени и Дани станаха популярни преди години, когато влязоха в романтичното предаване "Един за друг". Последва раздяла, а в началото на тази година двамата отново са засичани заедно - ясен знак, че любовта пак ги е събрала.

Реклама

Е, явно романсът им е приключил, отново и скоропостижно.

Това можем да съдим от последните снимки на Дани. От тях ясно си личи, че мачото си има нова изгора. И това не е звезда от "Игри на волята" и последния сезон на "Черешката на тортата", а друга знойна красавица.

На снимката новата изгора на бившия на Денислава държи роза, а под кадрите с нея Дани слага сърце. Близки на мачото признават, че той е с мистериозната красавица от началото на лятото. Вече дори я бил представил на близки и приятели.

Колкото до Денислава, тя все още не успява да намери точния мъж за нея. Въпреки че в работен план на мацката й върви страшно много, в любовен нещата не са розови. Напук на многото кандидати блондинката така и не случвала на мъж.

Пред близки Дени се оплаквала, че има сериозен проблем със силния пол. И се видяла в чудо какви мъже я свалят. За последно сексапилната блондинка имаше авантюра с победителя от "Игри на волята" - Иван Рълев.

След края на снимките миналото лято двамата се залюбиха. Романсът им приключи скоропостижно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама