Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18862306 www.bgdnes.bg

Миска смени короната с бормашина (Снимки)

Теди Велинова се справя отлично с шлайф, винтоверт и инструменти за ВИК

Теди Велинова се справя еднакво добре с шлайф, бормашина, винтоверт и ВИК инструменти, видя екип на "България Днес".

Топмоделът от близкото минало, която стана майка на две деца, днес вече е далеч от манекенската суета и е поела смело по пътя на самотното си родителство. Красавицата, която често пъти е сравнявана от медиите заради очебийната си прилика с холивудската хубавица Джулия Робъртс, преди няколко години разбра от медиите, че съпругът й - пластичният гуру д-р Енчев, я зарязва. След кратък емоционален срив, но с две невръстни деца на глава Теди бързо се окопити и се зае с основните си задължения - да отглежда наследниците си и да изкарва пари.

Реклама

Ако щете вярвайте, но хубавицата с перфектни форми и визия се занимава с ремонти. Хубавицата еднакво добре владее всички инструменти и може да оправи водопроводната канализация, да сглоби мебели, да облече стени и тавани с всички нови плоскости в интериорния дизайн и да изшлайфа и пребоядиса мебели. Неволята учи, казва Велинова и пълни инстаграм профила си с видеа, от които е видно с каква сръчност и лекота тя се справя с ремонтните дейности.

Манекенката бе свръхпопулярна преди 20-ина години, защото всеки делник по 3 часа красеше ефира заедно с колежката си Юлияна Кънчева (днес съпруга на дизайнера Жоро Пентаграма) в предаването на Гала по Нова телевизия. В миналото хубавиците се разхождаха полуголи сред гостите на Гала в студиото на "На кафе", облечени по бански костюми.

Днес обаче Велинова показва на поотрасналите си деца - първородния Филип на 11 г. и по-малката София, която е на 7 г., че срамна работа няма и че самотната майка може да е силна, борбена и успешна жена. Дори и с бормашина в ръка!

Освен че умее всички мъжки занаяти, Теди Велинова, когато й се налага да изглежда като жена, е истински хубава и стилна като Джулия Робъртс

Четете още

Доктор Енчев се събра с жена си

Доктор Енчев се събра с жена си

(Папарашки снимки) Теди Велинова купува гигантско руло хартия

(Папарашки снимки) Теди Велинова купува гигантско руло хартия

Теди Велинова реди плочки в къмпинг

Теди Велинова реди плочки в къмпинг

Теди Велинова в синода

Теди Велинова в синода

Реклама
Реклама
Реклама