Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18972640 www.bgdnes.bg

Любовна мъка мори Влахович

Нападателят на "Ювентус" се разделя отново с гаджето

Любовна мъка е в основата на слабата форма на нападателя на "Ювентус" Душан Влахович. Според италианското издание "Тутоспорт" сърбинът отново е пред раздяла с гаджето си Ваня Богданович, с която се познават още от деца. Твърди се, че връзката им е в дълбока криза и отношенията между двамата са се разпаднали. Красавицата от Белград е деактивирала акаунта си в социалните мрежи, а от своя страна Влахович е заличил общите им снимки.

Слуховете за любовната драми на Влахович тръгнаха, след като наскоро той не бе повикан в националния отбор на Сърбия поради "семейни проблеми". Сега нападателят не попада в списъка на отбора и за предстоящите мачове през октомври. Той търпи и големи критики за играта си в "Ювентус".

Раздялата между Душан и Ваня няма да е първата между двамата. Те бяха сгодени още когато Влахович не беше един от най-известните централни нападатели в Серия "А". Двамата бяха двойка, докато той игра във "Фиорентина". Впоследствие се разделиха, за да се съберат отново преди няколко месеца. Дотогава през леглото на Влахович минаха куп красавици, включително и Мис Италия 2019 Каролина Страмар.

Четете още

Мацката на Пиетро Пелегри с признание

Мацката на Пиетро Пелегри с признание

Влахович: Слушайте Божигол!
Влахович: Слушайте Божигол!

Влахович: Слушайте Божигол!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама