Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/19039099 www.bgdnes.bg

Профукана дузпа прецака "Лудогорец" в Пилзен

Полският национал Якуб Пьотровски се превърна в големия грешник за "Лудогорец" при гостуването на "Виктория" (Пилзен) от същинската фаза на турнира Лига Европа. Двата тима завършиха 0:0, но българският шампион трябва повече да съжалява за пропуснатите три точки. Първото полувреме бе скучновато и "орлите" не отправиха нито един точен удар. В 52-ата минута обаче те получиха право да изпълнят дузпа за игра с ръка на Йемелка. 

Пьотровски се нагърби с изпълнението, но ударът му бе слаб и вратарят на домакините Жедичка улови без проблеми. Любопитното е, че това бе първо изпълнение от бялата точка в редовното време в цялата кариера на поляка. 

"Лудогорец" направи три принудителни смени в мача. Заради контузия още преди почивката заменен бе Видал. В 78-ата минута новият наставник Йовичевич извърши още смени след травми на Чочев и Алмейда. Българският тим продължава да е без отбелязан гол след първите два кръга в тази фаза, но все пак на чешка земя завоюва първата си точка. Преди това в Разград бе допуснато поражение от "Славия" (Прага) с 0:2.

Четете още

Игор дава шанс на Чочев

Игор дава шанс на Чочев

Йовичевич разкри какво е променил в "Лудогорец"

Йовичевич разкри какво е променил в "Лудогорец"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама