Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1898030 www.bgdnes.bg

Теди Велинова бременна от д-р Енчев

Бившата визажка Теди Велинова ще става майка и вече е в петия месец, научи от достоверни източници "България Днес".

Теди доскоро отричаше щастливата новина, може би от суеверие, и твърдеше, че широките дрехи, с които започна да се появява все по-често, в никакъв случай не се дължат на наедряло коремче.
Пред близки и приятели Теди не крие, че е ужасно щастлива, че най-накрая ще дари д-р Енчев с първородна рожба.

Реклама

Доктора, както го нарича Теди, не може да си намери място от щастие и се опитва да й угоди по всевъзможен начин.

В момента двамата са в Пловдив, където д-р Енчев има клиника и ощастливява с нови цици и носове суетните дами от града под тепетата. Специалистът по красота не искал и за миг да оставя бременната си приятелка сама в София и затова държи тя да го придружава навсякъде.

"Нормално е той да се притеснява за Теди, все пак е лекар и иска бременността й да протече безпроблемно и най-вече спокойно. Той много я обича и ще се погрижи да й осигури всичко, от което има нужда всяка бъдеща майка", разказват приятели на двойката.

Притесненията на Теди се свеждали до това да не качи твърде много килограми и да успее бързо да възвърне манекенските си форми след раждането. Близките й се шегували, че сега повече от всякога трябва да доказва, че "красотата е симетрия". Именно Теди е в основата на скандалната рекламна кампания ДПрекалено съм красива, за да работяУ, която превърна естетичния хирург в най-предпочитания лекар на звездите.
Двамата се запознават, след като майсторът на скалпела наема Теди за стилист на рекламата. Първоначално имали само професионални отношения. Горе-долу по същото време обаче докторът се развежда със съпругата си Милена, а клюките и до ден днешен твърдят, че сексапилната Велинова е причината за разтрогнатия брак.

Милена не успяла да удовлетвори желанието на Енчев да го направи баща и след два неуспешни ин витро опита докторът решил да сложи край на връзката им и да се отдаде на чувствата си към бившата манекенка.

Реклама
Реклама
Реклама