Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19054669 www.bgdnes.bg

Катастрофиралата фолкпевица Сара: Коланът ми спаси живота!

  • Фолкпевицата благодари на Бог, че е оцеляла
  • Обърнах се по таван, коланът ми спаси живота, казва изпълнителката

"Благодаря ти за тази милост, Господи, коланите ни спасиха!" Това сподели пред "България Днес" часове след инцидента катастрофиралата фолкпевица Сара. Тя пътува за участие в град Угърчин със своята дуетна половинка и партньор в живота Асен Лаутари. Заради мократа настилка шофьорът губи управление над колата и аудито изхвърча от пътя и се обръща по таван. В същия участък на пътя София - Варна, в Ловешко, неотдавна катастрофира и чалга иконата Анелия.

Реклама

За щастие, Сара се разминава невредима и само с уплаха от неприятния инцидент. Тя показва снимка от автопроизшествието.

"Случи се на същото шосе, където Анелия катастрофира. Инцидентът стана без никаква причина, просто колата поднесе и с много малка скорост се оказахме по таван. Мокрият път ни изигра лоша шега. Господ ни спаси, а това, че бяхме с колани, ни опази от по-лоши травми! Ако не бяха те, не знам къде щяхме да бъдем сега. С Асен бързо успяхме да излезем от колата. Имаше спрели хора да ни помагат, бързо дойде и линейка. За щастие, се разминахме само с уплаха. Колата ни я взеха, но ние измъкнахме от нея микрофоните и дори си стигнахме до събитието и пяхме след това", разказа Сара. Автомобилът е напълно потрошен и отива за скрап.

"Ние сме силно вярващи хора. Без молитва не тръгваме на път. Няма да правим курбан на тази дата. Исус Христос беше агнето. Това означава, че е мерзост пред Бога да не зачиташ неговата кръв. От неговото възкресение това вече спира. Жалко е, че някои хора живеят още в Стария завет", обяснява певицата. Атрактивната блондинка стана популярна най-вече с дуета си с легендата Сашо Роман - "Вреден навик". Сара винаги ще напомня колко са важни предпазните колани и че е наша отговорност да ги поставяме при шофиране.

"Няма малък или голям Дявол, има Велик Спасител Господ Исус Христос", споделя другият потърпевш в инцидента Асен Лаутари.

Анелия също проговори за катастрофата, която претърпя на същото място през август.

"Това са неща, които човек не може да предвиди. Колата я караше моят озвучител, возеше ни с дъщеря ми. Случаят е трагедия за всички. Много се изписа и изговори по темата. Но аз гледам да стоя над нещата и да не драматизирам. Защото тази ситуация беше шок, както за нас, така и за другото семейство. Реакцията на бащата беше много неадекватна. Важното е, че на финала сме добре - и ние, и хората от другия автомобил. Не отидохме да помогнем, защото бащата на детето беше в пълен шок, а и исках да успокоя първо моето момиче. За това кой е виновен, все още се чака експертиза от прокуратурата. Аз имам позната, с която след инцидента постоянно държах връзка, за да знам дали пострадалото дете е добре. След като разбрах, че детето е стабилизирано, се оттеглих. Попитах дали е удобно да отида да го видя, но тя ме посъветва да не го правя", разкри Анелия в интервю за Нова телевизия. 

Четете още

Фолкпевица катастрофира по таван, невредима е

Фолкпевица катастрофира по таван, невредима е

Сара Младенова се съблече гола

Сара Младенова се съблече гола

Реклама
Реклама
Реклама