Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19109261 www.bgdnes.bg

Кремена тествала с кръстословици Маги Халваджиян

  • Семейството планира трета сватба 
  • Тя ме проверяваше редовно дали съм тъп, смее се Маги Халваджиян 

Кремена Халваджиян, която срещнала бъдещия си съпруг Маги Халваджиян през 1988 г., решила да тества тогава интелекта на ухажора си с кръстословици, научи в. "България Днес".

Реклама

Артистичната виолончелистка подходила снизходително към цирковия акробат, който напористо я канел на срещи, и на третото им виждане изведнъж отсякла: "Искаш ли да решаваме кръстословици?". Без да дочака отговор, 19-годишната тогава красавица извадила от джоба си книжка с ребуси и я връчила на влюбения Маги.

"Тогава тя ме проверяваше редовно дали съм тъп, защото не се познавахме. Стори ми се безумно да решаваме кръстословици, но казах - добре, давай да решаваме", през смях разказва продуцентът и признава, че днес семейство Халваджиян не попълва квадратчета вертикално и хоризонтално.

"Е, някои хора го правят. За мен кръстословиците са за хора, които нямат какво да правят. Кръстословици решаваше вторият съпруг на майка ми в Италия, но той бе пенсионер. Сутрин се събужда, прави си кафе и започва с ребусите. Като стана пенсионер, някой ден може да ми хрумне и аз да попълня една кръстословица", споделя с усмивка Халваджиян.

"Със съпруга ми обмисляме и трета сватба, за да може и внуците ни да са част от нашето празненство", включва се Кремена Халваджиян, която тази година отпразнува своята 55-годишнина.

Семейството има две внучета от единствения си син Бебо Халваджиян и неговата изгора - балерината Алекс Енева.

Ненаситната Кремена на два пъти е обличала сватбена премяна, вричайки се в любов и преданост на един и същи мъж. Преди повече от десетина година тя организира втората си сватбена церемония, която бе пищно отразена по медиите. Тогава дизайнерката избра гарваново черен цвят за своята булчинска рокля и воал.

Дизайнерката е готова да събере приятелите си още веднъж и да организира сватбения празник, както и да вложи вкус и въображение във всички подробности - от дизайна на поканите до избора на рокля, заря и ритуални чаши за церемонията, защото е убедена в любовта, вярността и най-вече интелекта на съпруга си. Нали го е проверила преди 36 години с кръстословици!

Четете още

Ще става ли дядо отново Халваджиян?

Ще става ли дядо отново Халваджиян?

"Луда по тебе" скара Рачков и Халваджиян

"Луда по тебе" скара Рачков и Халваджиян

Маги Халваджиян гърми шампанско на "Градина"

Маги Халваджиян гърми шампанско на "Градина"

Кремена мисли за трета сватба с Магърдич Халваджиян

Кремена мисли за трета сватба с Магърдич Халваджиян

Реклама
Реклама
Реклама