Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19111586 www.bgdnes.bg

Звезда от "Островът на 100-те гривни" е новата "Мис София", "Мис Свят България" стана Елена Виан

Красавицата Биляна Писова е новата „Мис София". Риалити звездата от „Островът на 100-те гривни" пребори конкуренцията в конкурса за красота в неделя вечер.

21-годишната брюнетка от Благоевград бе представена с перфектни мерки 90-65-90 и с височина от 176 см. "Нейното хоби е спортът - по-конкретно фитнес и всякакви тренировки", пише в кратката й визитка на конкурса, който се проведе в елитен столичен клуб.

Реклама

Писова в момента е една от големите звезди в риалити формата „Островът на 100-те гривни", който се излъчва в ефира на Би Ти Ви от понеделник до четвъртък от 20ч. В предаването Биляна и мускулестият мачо Берке въртят страстна любов и са неразделни.

Страстта между двамата пленява почитателите на риалити формата и дава още по-силен заряд на шоуто. След края на снимките обаче няма и помен от любовния пожар между двамата.

Докато в социалните мрежи от продукцията показват клипове с горещите целувки, прегръдки и обяснения в любов на Биляна и Берке, наричани "любовниците" от хората в предаването, в личните профили на двамата липсва каквато и да е било обща снимка, видео или любовно послание.

Интересен факт е, че „златното" момиче на художествената ни гимнастика Биляна Писова е дъщеря на Мирослав Писов - бивш директор на РЗБОП - Благоевград, и един от петимата антимафиоти, осъдени за смъртта на Ангел Димитров-Чората.

Церемонията по награждаването на най-красивите българки за Мис Свят и Мис Вселена 2024 се проведе в неделя вечерта. 

Реклама

Представителки от цялата страна представиха феерия от изящество и красота въплътени в родното творчество на едни от най-бележитите дизайнери у нас. Претендентките за най-престижните титли се представиха облечени в коктейлни тоалети, аксесоари и официални бални облекла и прецизно стилизирани модели бански костюми.

Победителка в конкурса "Мис Свят България" стана 33-годишната Елена Виан. Тя е от Хасково, висока е 1,75 см с мерки 91-62-90. Обича да рисува, да танцува и работи като дизайнер. Тя ще представи страната в Мексико на 16 ноември.

Подгласничка и "Мис Юнивърс" стана Елвира Йорданова на 27 години от Русе. Висока е 1,76 см с мерки - 88-60-89. Елвира е инфлуенсър, обича пътуванията и спорта.

По времена шоуто, сцената бе превзета от хитовия 100 кила и неговия музикален бенд състав. Народните изпълнителки - сестри Костадинови, в динамиката на събитието изпълниха тематичен репертоар, начело с песента си "Българка".  Любимците на публиката - братя Аргирови също вдигнаха всички на крака.

По традиция българските победителки за най-реномираните световни формати, се определят от експертно жури, включващо компетентни представители на лайфстайл средите и родния шоубизнес, част от които: Венета Кръстева - лицензиант на Мис Свят и Мис Вселена за България и продуцент на конкурса, Мариана Микели Mad Mood Milano Fashion Week, Пламен Мирянов, Мис Свят България 2017 Вероника Стефанова, Мис Вселена България 2023 Юлия Павликова, дизайнер Юлия Салакина и Мистър Свят България 2024 Михаил Ситев.

Водещ на церемонията беше Башар Рахал. За хореографията на ревю-спектакъла се погрижи Мариян Стефанов.

Четете още

КРАЙ! Влюбени от "Островът на 100-те гривни" са разделени

КРАЙ! Влюбени от "Островът на 100-те гривни" са разделени

Любов пламна на "Островът на 100-те гривни", Берке и Биляна вече са гаджета

Любов пламна на "Островът на 100-те гривни", Берке и Биляна вече са гаджета

Реклама
Реклама
Реклама