Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1928992 www.bgdnes.bg

Ласкин и Сърчаджиева пред развод

Водещата на "Денсинг Старс", която съвсем сама и с мъка издържа семейството, е заплашила мъжа си с развод и отнемане на родителските права на дъщеря им София.

Според близките на Сърчаджиева тя е болезнено влюбена в чепатия актьор и само това е причината от години да търпи изцепките му с надеждата, че семейството ще го промени и ще зареже алкохола. Това обаче така и не се случва и актрисата е твърдо решена, че изтрезвителното ще е последният шанс, който дава на съпруга си.

Реклама

Според близки на актрисата именно нервите около алкохолизма на Иван, а не някаква чудодейна диета са причината Сашка да се стопи за месеци. Затова и тя не приема с усмивка комплиментите на колеги, че прилича на кукла с новата си фигура, а само свежда тъжно глава.

Сърчаджиева дълго отричала проблемите между нея и Ласкин, защото той е единственият й близък човек. Младата актриса неведнъж е споделяла, че залага целия си живот на неговата любов и семейството им и затова и години наред мълчаливо се бори с алкохолизма му и понася стоически пиянските му изцепки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама