Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1929251 www.bgdnes.bg

Никол Станкулова с друг мъж

Красивата синоптичка Никол Станкулова забърка любовен триъгълник!


Папараците на "България Днес" уловиха бившата манекенка с чужд мъж.
Станкулова влезе в ролята на шофьор на тайнствения си приятел. Двамата обиколиха София в луксозното возило на водещата, а накрая Николчето го остави пред точно указан от него адрес.
Може и да са само приятели, би казал някой!

Възможно е, но двамата хич не се държаха като другарчета от детската градина. Усмивки, нежно докосване на ръцете в колата говорят за нещо повече от добри познати. По-интересният въпрос е дали официалният приятел на Станкулова знае какви ги върши гаджето му. При това в автомобил, подарен от него на синоптичката.
Лъскав кабриолет е последният подарък на Никол от нейния любим.
Красивата синоптичка на Нова телевизия Никол Станкулова упорито пазеше в тайна личния си живот. Дори докато беше в къщата на "ВИП брадър", Никол отбягваше въпроса кой е тайнственият мъж до нея.

Реклама

"Той е обикновено момче, много е умен", хвалеше се Станкулова.
Гаджето на Никол може и да е умно момче, но хич не е случайно, още по-малко обикновено. Водещата дели леглото си със сина на собственика на най-голямата птицекланица не само у нас, но и на Балканите.

Ангел е наследник на огромна империя. Баща му и чичо му управляват десетки птицекомбинати и са сред най-големите производители на олио у нас. Семейното имане се оценява за над 130 млн. лева.
Така връзката на Никол се оказа поредната заблуда, че красивите жени може и да се влюбят в момче на скромна заплата.

Ангел е доста щедър към Никол, издават приятелките й. Задоволява всички нейни капризи и я глези с хубави подаръци.
Връзката на Никол и Ангел обаче не е само цветя и рози. Те са заедно от години, но са се разделяли няколко пъти. Дори наскоро тръгна слух, че милионерът окончателно е зарязал водещата. Самата Станкулова отрече клюката с думите, че е щастлива, но си е обещала да не коментира какво се случва в спалнята. След последното сдобряване влюбените дори правят планове да живеят заедно.

Дали обаче крачка встрани на Никол няма да развали плановете за бъдещето?
Станкулова определено се беше нагласила за срещата си с тайнствения приятел. Никол се разходи из прашните улици на София с дълга бяла пола, сякаш е средата на месец август.
Станкулова може и да е с благ характер на пръв поглед, но съседите й не са на същото мнение. Тя често влиза в спорове с комшиите си най-вече за местата за паркиране. Точно това се случи и онзиден. Станкулова се прибра след разходката из София и паркира.
Това видимо вбеси неин съсед, който й вдигна скандал.

"Момиче, какво правиш? Паркирала си на тротоара", дразнеше се възрастният господин.
Николчето хич не му остана длъжна и отвърна, че просто няма къде да остави автомобила си. В блока на водещата, разбира се, има и немалко нейни обожатели. Един от тях кавалерски й отвори входната врата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама