Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1930287 www.bgdnes.bg

Мика крие гадже от Стоичков

Най-голямата дъщер на Христо Стоичков Михаела е на крилете на любовта от няколко месеца. Госпожицата си е хванала гадже, но го пази в тайна. Дори семейството й не знае кой е мъжът, пленил сърцето й.

До неотдавна репортерката на Росен Петров разправяше наляво и надясно, че е сама в живота. Жалваше се от лошия си късмет и обясняваше, че все не можела да попадне на подходящия мъж. Тя дори твърдеше, че е изгубила надежда, че скоро ще срещне любовта - никой от кандидатите й не успявал да я впечатли.

Реклама

Тези приказки обаче се оказаха прах в очите на публиката. Когато е разправяла, че е сама, наследницата на Камата вече е имала човек до себе си. Не го представяла на родителите си, но те се досещали защо е толкова грейнала напоследък.

Само най-близките приятелки на Михаела били оведомени официално от нея, че пак е обвързана и изобщо не прекарва нощите си в самота. И пред тях обаче младата дама отказвала да разкрие самоличността на любимия си.

Михаела се бояла да сподели кой е избранника й заради баща си. Тя се притеснявала, че Ицо може да я изревнува и да провали връзката й. Модерния ляв не приема никак благосклонно ухажорите на дъщерите си и винаги им намира кусур. Преди години, когато цялото семейство още живееше в Испания, се разчу, че Стоичков натирил годеника на малката си щерка Христина, без да му мигне окото.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама