Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1936714 www.bgdnes.bg

Тризначките отмъкват Ники от Алисия

Добре й се отрази на Алисия влизането на Николета Лозанова в "Къртицата".
Русата чалгаджийка можеше да следи всяко движение на смъртната си врагиня от телевизора. Но свърши се хубавото време, както се пееше. Николета напусна риалитито и се върна в реалността, където е женена за Валери Божинов, но е бивша на Ники Михайлов, настоящия любовник на Алисия.


Плеймейтката обаче не е единствената заплаха за сина на Боби Михайлов. Него го дебне не една фенка, а цели три! И на всичкото отгоре те не са случайни, а са... сестри! Точно така - това са тризначките Вяра, Надежда и Любов!
Фуриите традиционно добиват мимолетна слава всеки път щом Нико Тупарев направи "Биг брадър". Но на македонките вече им писнало и искали да се прочуят с нещо по-различно, с нещо по-пикантно. Никакъв план обаче не им идвал наум - щом някоя от трите давала предложение, срещала само пренебрежение и несъгласие от другите две.
Една вечер, докато си танцували кротко върху маса в известна столична чалготека, видели как Ники Михайлов влиза под ръка с любимата си Алисия. И ето че Вяра, Надежда и Любов вече нямали нужда от план, всичко било ясно - ще отмъкнат вратаря от чалга изпълнителката, пък каквото ще да става.


Сестрите се изредили на бузките на Ники с топли целувки. Всяка се повдигала на пръсти и шепнела на ушето на Михайлов я комплимент за прическата му, я похвала за спортния му талант. Алисия се появила от тъмното и на бърза ръка прибрала мъжа си на сепарето при нея. Но късно - тризначките вече били хлътнали. За да привлекат вниманието на Ники, "пратили" музикантите с барабанчетата да му изсвирят "Со керез, Бориле" - адски мазен кючек, на който дори и Боби Михайлов не знае как се танцува.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама