Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2038840 www.bgdnes.bg

Петър Стойчев пак слага пагона срещу 938 лева

Петър Стойчев си тръгна с достойнство от кабинета и отстъпи поста си на професора по синтаксис Мариана Георгиева-Бенчева, като изкара на поста си по-малко от три месеца.

Първото, което се чу за родения в Момчилград чешит е, че възнамерява да направи последен напън да възроди състезателната си кариера. Ще опита и да се завърне на голямата сцена до края на годината в някой от последните стартове за сезона от програмата на Световната купа по плувен маратон.

Реклама

Друга прясна новина покрай най-именития ни състезател в открити води е, че той има намерение да се влее повторно в структурите на МВР. Пешо доскоро бе член на Министерството на вътрешните работи, където много обича да се хвали със своя ранг на старши лейтенант. Това е един от най-високите рангове, до който е достигал български елитен спортист. Затова той е в пълното си право понякога да се "понадува" с позициите си.

Като старши лейтенант в МВР носителят на 11 поредни Световни купи по маратон се очаква да получава месечна заплата от 938 лева. Това е след оповестеното преди Нова година увеличение.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама