Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2039647 www.bgdnes.bg

Жената на Яне му избира риза

Галя избяга от село - надзагл.

Жената на Яне му избира ризи  - загл.

Двойката не се развежда - подзагл.

Яне Янев остави без надзор половинката си Галя! Младата г-жа Янева обиколи сама софийските бутици, видяха папараците на "България Днес".
Хубавицата от Червен бряг прекара часове наред, пазарувайки. Освен дрехи за себе си тя оглеждаше и мъжки ризи. По всичко личи, че именно Галя избира облеклото на мъжлето си. В последните дни тръгнаха слухове, че Яне и Галя са пред развод, но информацията поне засега не се потвърждава.
Половинката на Галя обаче е видимо самотна. Яне не влезе в парламента, но е все така активен в политическия живот. Обикаля страната и почти няма никакво време за жена си.
Дълго време Галя бе заточена в Сандански при майката на политика. След като напуснаха депутатското жилище, семейството отиде в родното село на Янев.
Все пак съпругата на лидера на РЗС е успяла да го убеди, че не може все да стои в затънтеното село и иска да се върне в столицата. Макар доскоро да твърдеше, че се радва на животните на село, те очевидно бързо са й омръзнали.
"Разбираме се, обичаме се. Работим за дете, но е Божа работа кога ще се случи", разбива клюките за проваления си брак Галя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама