Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2047565 www.bgdnes.bg

Део иска дете от Елена

След като с Лора късат в Лисабон

Део иска дете от Елена

Режисьорката Зорница София
го отървава от дрогата

Венелина ИВАНОВА

"Искам дете от Елена. Подмятам й го - къде на сериозно, къде на бъзик. Но истината е, че искам нещо значимо да ми се случи в живота. Защото се чувствам празен и битуването ми е безсмислено." Ако щете вярвайте, това откровение е на Део. Той иска тъкмо чаровната Елена да роди детето му. Двамата се срещнаха на снимачната площадка на танцувалното шоу "Денсинг старс" по Нова телевизия, което приключи вчера. Още при първата им репетиция засмяната брюнетка прикова погледа на Део към себе си. Омагьоса го със звънък смях, финес, детска невинност и безгрижността си, типична за крехката й възраст - 23 години. Део, чието истинско име е Деян Геодаров Славчев, ще стане на 38 на 7 октомври. Разликата във възрастта - цели 15 години, обаче не стряска нито влюбения до уши блондин, нито пък хлътналата по него танцьорка. Семействата им също нямат нищо против любовта им.
"Нашите много го харесват, харесват го още преди да се загаджим", споделя в интервюта Елена.
Тя обаче не смее да каже нито дума за последната голяма любов на Део. Темата Лора Караджова за нея е табу. Део прекара 8 пълни с емоции и преживявания години с дъщерята на Данчо Караджов от група "Сигнал".
Изпепеляващата страст помежду им с годините неусетно и с мълчаливото съгласие и на двамата се превърнала просто в приятелско съквартирантство.
Краят настъпил по време на последната им обща почивка до Португалия. Те стегнали куфарите с намерението да гостуват на общия им приятел и сърф учител Стефан Раев в Лисабон и с надеждата това пътуване да съживи връзката им.
Няколко дни по-късно си дали сметка, че таят един към друг единствено приятелско чувство. В откровен, разбира се, болезнен и за двамата разговор, стигнали до решението да се разделят, за да спрат агонията от залязлата отдавна вече пламенна любов. И им олекнало. Стиснали си ръцете като делови партньори и се върнали в София като приятели.
"С Лора имахме невероятни моменти, прекарахме си прекрасно, но наистина вече само като приятели. Усещаше се, че връзката ни е изчерпана, и най-доброто, което можем да направим един за друг, е да спрем да се затормозяваме в развитието си, в идеите си за това как трябва да протече животът на другия, пък и собственият му", разказва блондинът.
Тези, които познават Део отблизо, знаят, че той при всяка ситуация ще запази честта и достойнството на Лора Караджова. Не само защото е прекарал с нея 8 години от живота си, а и заради доброто възпитание, което майка му му е дала. Нещо повече. Део поема и вината за раздялата им, като кори себе си и изтъква своите недостатъци: "Стигна се дотук, защото аз съм много инертен и недостатъчно успешен, за да задържа жена като Лора до себе си. В момента тя е на върха в кариерата си, нещата й се случват и аз се чувствам недостоен за нея."
Той е готов с часове да сипе обвинения върху себе си. Твърди, че кардиналната промяна в живота му е настъпила след благотворителното му участие в третия сезон на "Биг брадър" през 2009 г. Тогава Део си тръгна от къщата като победител, но ето какво си спомня за този период от живота си: "След това риалити станах друг човек. Изпадах в различни състояния, защото престоят ми в къщата беше жестоко преживяване, все едно отиваш на друга планета и заживяваш нов живот, който ти се струва безкраен, а той всъщност е два месеца. Лошото е, че след като излязох оттам, се възстановявах две години. И Лора изтърпя всичките ми асоциални моменти и темерутското ми поведение. Стоях само вкъщи, готвех, гледах в една точка и се чудех какво правя. Така че никак не й е било лесно и на нея да живее с мен."
За да запази името на Лора чисто, Део дори изкарва отново в публичното пространство някогашната си зависимост от наркотиците. Тогава екип на Първо РПУ го хваща с кокаин в джоба и Део е на първите страници на вестниците. За пътя си към дрогата той разказва: "Тези неща, общо взето, стават като с цигарите - както някой по-голям ти предложи първата цигара. Мой приятел беше, близък все още до мен човек. Започнах с кокаин".
Не крие, че периодът на зависимост е най-тежкият в живота му. Срам изпитва и до днес, когато заговори по темата: "Милата ми майка кой знае и тя какво си е казвала тогава. Те седяха и мълчаха вкъщи. Но човек, ако реши, може да направи чудеса. Да се откаже. Това са келешлъци, простотии. Като с пушенето на цигари - безсмислено нещо, което човек не знае защо прави. Въпреки че според мен това е най-слабото нещо - онова поне в някакъв момент те кара да изпиташ нещо - но после колкото си горе, след това толкова си долу. Да не кажа и повече."
Решава да спре с дрогата случайно, но с помощта на режисьорката Зорница София. През 2007 г. тя го избира за главна роля на сърфист във филма й "Прогноза" и го води на остров Гьокчеада при Кирил Стойнев-Коко да го научи да кара сърф.
На Део партнират Юлиан Вергов и Асен Блатечки.
"Аз дотогава не знаех какво е уиндсърф. Практикувах си сноуборд. На Гьокчеада Коко ме хвана за ръчичка, тогава усетих, че сърфът може да ме изтегли от дъното. Чисто химически адреналинът, който изпитвам, докато карам сърф, се равнява на това, което ми дава другото нещо."
Лора знае за зависимостта на Део към наркотиците. Опитва се да му помогне. Проявява и търпение към хаотичните настроения, които съпътстват употребата на опиати. Затова днес Део е благодарен: "Лора се е опитвала да ми помогне да се измъкна, но с тези неща решението си е лично. В момента, в който ти решиш, че ще се бориш, само тогава успяваш". И той решил. Сам.
От 20-ина дни Део живее под един покрив с Елена. Въпреки че страстта един към друг е пламнала в шоуто, връзката им е започнала след отпадането им от "Денсинг старс".  Влюбените гълъбчета плануват да попътуват през лятото. Дестинациите още не са уточнени, със сигурност обаче ще покарат сърф. А пък и кой знае в топлите нощи през лятото може и желанието на Део да стане баща да се сбъдне.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама