Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2052338 www.bgdnes.bg

Калин Сърменов: Стела има нисък морал!

Калин Сърменов не е нито от пестеливите, нито от докачливите хора. Не само в живота, но както се оказа - и на сцената. Доказателство за това е предпоследтното издание на танцовото шоу "Денсинг старс", в което видяхме как Стела Ангелова размаха пред камерата средния си пръст с репликата:"Калин Сърменов да седне отгоре и да се завърти"...

Калин коментира, че за него подобна проява е признак за нисък морал и не трябва току-така да се подминава. Но от друга страна в тази ситуация има и бизнес. Зад шоуто стоят продуценти, които решават кое как да се случва. Милото смята, че точно този жест можеше да не бъде излъчен или да бъде цензуриран. За продуцентите обаче това е шоубизнес и те са решили да го пуснат в ефир.

Реклама


Сърменов коментира, че този ход е бил много ефективен - всички обсъждат случката, има бум в медиите, бум в интернет пространството. Според актьора всеки продуцент би разчитал на нещо подобно от чиста бизнес логика с цел по-висок рейтинг на предаването.

Що се отнася до морала обаче, според Калин Сърменов нещата стоят по друг начин. Според него ако моралът беше водещ за предаването, продуцентите не е трябвало да излъчат този момент.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама