Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2053555 www.bgdnes.bg

Бойко без купон за рождения ден, не иска подаръци


Бойко не иска подаръци, няма да празнува ЧРД

Съди Волен за 50 бона, дава ги на деца

Надя Панкова

Каквото ще правите, правете го, но не искам да говорите за това. Аз дори няма и да празнувам, така че не искам да коментирате пред никого. Така наредил във вторник на депутатите си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод рождения си ден днес, след като разбрал, че му готвят за подарък благотворително събитие.


Борисов настоял депутатите му да пазят в тайна какво ще правят, за да не излезе, че на чужд гръб ГЕРБ правят пиар. Генералът споделил и че няма да празнува, не иска подаръци и да не вижда в стаята на партията "картини и скулптури".

Реклама

 Някои от депутатите обаче умуват да изненадат Борисов с лични подаръци, но щели да го направят дискретно, защото "на лидера изобщо не му е до рождени дни в момента".
Във видимо лошо настроение вчера Борисов обяви, че е завел няколко дела за по 50 000 лв. срещу Волен Сидеров и Венцислав Лаков от "Атака" и когато ги спечели, ще сложи парите в чували и ще ги занесе в детски домове.

"Знам със сигурност, че са богати. Подписал съм пълномощни на адвокат Марковски за делата",  заяви Борисов. Той заведе дела заради твърденията на атакистите, че покойният бизнесмен Мишо Бирата е убит с инжекция по нареждане на Цветан Цветанов, а ГЕРБ пък изнасяли милиарди в офшорки в Ливан.

Бившият премиер се оплака и че не е поканен на откриването на Дунав мост 2. Той уточни, че полетите му с Авиоотряд 28 са били по работа, никога за удоволствие и освен това са били полезни за пилотите, които така тренирали.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама