Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2054713 www.bgdnes.bg

Галена заседна в клетка

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Галена претърпя трудова злополука, но се размина без сериозни наранявания, видя "България Днес".

През уикенда певицата гостува в едно от хитовите нощни заведения на Пловдив, където се разиграла странната ситуация. Галена решила да демонстрира изпълнение, което да се различава от обикновените участия на мнозинството от нейните колежки, и се появи в дискотеката в асансьорна клетка.

Реклама

Точно при появата й със съоръжението обаче то заседна и изпълнителката се оказа заклещена в малкото пространство. Вместо да се паникьоса, чалгарката започна да танцува в клетката, с което наелектризира настроението в нощното заведение. Нещо повече - изпълнителката запя хитовите си парчета, сякаш нищо не се е случило, докато в същото време персоналът на дискотеката панически са опитваше да я спаси от капана.
"Ей, дойдох тук и никой не ще да ми помогне", обърна на шега ситуацията Галена.
В крайна сметка певачката бе извадена от заседналия асансьор пред очите на Стайко и Александра Стайкови. Те бяха строго охранявани от дузина гардове, а накрая си тръгнаха с "Порше Панамера", докато охраната ги следеше плътно с "Порше Кайен".
Покрай купонджийските си изпълнения по дискотеките Галена направи и силно емоционално признание за личния си живот. Фолкпевицата заяви, че с мъжа си Галин силно мечтаят да имат още едно дете.

"Млади сме, имаме много време пред себе си, така че със сигурност и това ще се случи. При всички положения Стефчо ще има братче или сестриче. Дори обсъждаме и темата за осиновяване на дете, тъй като смятам, че съм готова за такава огромна отговорност, но времето ще покаже кога и как ще се случат нещата", призна изпълнителката на "Пайнер".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама