Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2354331 www.bgdnes.bg

Детронираната "Мис България 2012" Ина Манчева учи за медицинска сестра

Детронираната "Мис България 2012" Ина Манчева учи за медицинска сестра. Това съобщи красавицата в предаването на Милен Цветков по Нова телевизия. Тя обясни, че моментът, в който е била коронясана, остава най-щастливият в живота й, но все пак се радва, че не е попаднала в тези среди.


"В момента живея в София и уча в Медицинския университет. Избирането ми за "Мис България" беше един прекрасен миг, и се радвам, че съм го изживяла. Преди конкурса водех нормален начин на живот. Ако бях останала с короната, животът ми щеше да се промени, щях да остана в тази среда, която не е толкова лъскава, според мен. Не искам да бъда там. Видях как стоят нещата и не ми харесва. Всичко отстрани изглеждаше нормално и бляскаво. Но не е така. Има много неща, които са зад кадър", категорична бе Ина Манчева. На въпрос дали се срамува или страхува да говори за модните среди Ина подчерта, че не се срамува, а дали се страхува - не знае.

Когато бе избрана за красавица №1 в България, Манчева е само на 17 години. Ден след спечелването на конкурса продуцентите се обадили и я поканили на среща. "Отидох в студиото, имаше няколко странни неща. Едното от тях беше, че първата подгласничка беше там. После искаха да вземат короната, защото била изкривена. Тя не беше крива, аз щях да видя, защото беше при мен през цялото време. После се прибрах и след час пак ме извикаха - казаха ми, че трябва да ходя в Китай, където се провеждаше "Мис Свят", но първо трябва да мина през Бангладеш, Пакистан, защото имало някакви номера оттам, IP-адреси, не разбрах точно за какво става дума. След това ми казаха, че на следващия ден трябва да предам короната", разказа Манчева за деня, в който е била детронирана и трябваше да връчи короната на първата подгласничка - Габриела Василева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама