Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/3581713 www.bgdnes.bg

Матю Макконъхи бил магнит за жените и като ученик

Носителят на тазгодишния "Оскар" за най-добра мъжка роля и един от най-красивите мачовци в Холивуд - Матю Макконъхи, бил секссимвол и разбивач на женски сърца още в гимназията.
Това показва ретро кадър на 44-годишния актьор от абитуриентския му бал в град Лонгвю, щата Тексас. Снимката, на която младият Матю е с черен смокинг, бяла риза и синя папионка, бе качена в социалните мрежи минути след като грабна „Златният рицар“ за изпълнението си на болния от СПИН тексасец Рон Уудръф в драмата "Клубът на купувачите от Далас".
"Кавалерът от бала на моята леля току-що спечели „Оскар“. Поздравления, Матю Макконъхи“, написа под фотоса Лия Пикет, която е племенница на къдрокосата дама със синя рокля. По време на ученическите си години нашумялата холивудска звезда няколко пъти бил избиран за най-красив ученик в годишника на гимназията, което не е чудно, предвид английските, ирландските, шотландските, шведските и немските корени на Макконъхи. Негови съученици признават, че Матю без проблем е забивал най-красивите мацки, които често били по-големи от него. Освен красивото лице плейбоят, който е далечен роднина на генерала от американската гражданска война Дандридж МакРей, имал и перфектно тяло, изковано в тренировките му по американски футбол.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама