Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/3598329 www.bgdnes.bg

Катето Евро: Велко ме помоли да не правим „Оркестър без име 2”

В първото си предаване като водеща на „Усещане за жена” по TV7, Катето Евро беше поканила „бойните” си другари от култовия български филм „Оркестър без име” – Павел Попандов, Филип Трифонов, Антон Радичев и Георги Мамалев. Старители приятели споделиха неразказвани истории в ефир, а Катето призна какви са били последните думи на покойния Велко Кънев към нея.

„Бях в Созопол и отидох да видя Велко в къщата на Народния театър. Жена му беше направила пълнени чушки и хубаво си хапнахме. Като си тръгвах Велко ми каза: „Кате, моля ви не се снимайте в новия филм. Искам да остане само този, защото Людмил Кирков го няма”. Това беше и послендото, което Велко ми каза”, сподели водещата с насълзени очи. Павел Попандов разказа, че големият Велко Кънев е помолил същото и него. „Заради паметта на Велко няма да има втори филм на „Оркестър без име”, бяха единодушни любимите актьори.

С видео в разговора се включиха още Георги Мамалев и Антон Радичев, които не успяха да присъстват в студиото, защото са в усилени репетиции на нова пиеса. С пристигането в студиото е имал проблеми и Павел Попандов, който се появи целия облечен в жълт дъждобран и гумени ботуши. Оказа се че снегът пак е изненадал всички и актьорът едвам се е добрал за снимките на предаването. От ефира на „Усещане за жена”, къде на шега, къде сериозно, той се обърна към кмета на София Йорданка Фандъкова с молба да поразчистят улиците.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама