Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4103096 www.bgdnes.bg

Бащата на Диляна Попова - Красимир: Приемаме Блатечки за зет!

Иво АНГЕЛОВ

"Харесваме Асен Блатечки за зет. И няма как да е иначе - цяла България го харесва като човек и актьор, аз ли няма да го харесам! Още не съм се запознал лично с него, но ми е обещал, че ще дойде на гости. Ще отидем за риба, ще си поговорим, изглежда точен човек."

Това сподели ексклузивно пред "България Днес" Красимир Попов, баща на една от най-красивите българки и моделки Диляна Попова. Мъжът е изключително щастлив, че ще става дядо, след като чаровната му дъщеря забременя от актьора Асен Блатечки.
Актьорът и моделката са една от най-обсъжданите двойки през последните седмици, след като стана ясно, че не просто са заедно, но са и в трепетно очакване на дете.

Реклама

Драмата на отношенията им се засили, щом стана ясно, че Блатечки е зарязал съпругата си Катерина Горанова, от която има дъщеря - Катя. Въпреки това Асен и Диляна са щастливо влюбени - настроение, което се предава и на най-близките им хора.

Срещата с бащата на Диляна - Красимир, става в автосервиза му в град Гулянци, Плевенско. С омазани от работа ръце ни поздравява усмихнат човек, който се радва на доброто на мнение на съгражданите си. Споделя, че не обича да говори публично за дъщеря си Диляна, но признава, че иска да внесе яснота за отношенията им с актьора.
"Постоянно пишат разни глупости, че ни е забравила с жена ми и не се сеща за нас. Това изобщо не е вярно - отлично се разбираме с дъщеря ни. Тя е доста ангажиран човек, но задължително поне два пъти годишно се прибира в Гулянци - на Коледа и Великден. Много се разбираме с нея, споделяме си. Факт е, че тя няма какво да прави дълго време в тук. Среща се с няколко приятелки, но след това си стои вкъщи. По-често ние със съпругата ми ходим до София и там се виждаме", разказа Красимир.

Бащата на Диляна Попова говори открито и за отношенията на дъщеря му с Блатечки. "Асен е бил много години с жена си. Но сега му се е случило да се обикнат с Диляна. Няма виновни, просто тези неща стават. Не съм аз човекът, който да им казва как да живеят, но мога само да им пожелая да отидат в чужбина. Там ще им бъде по-спокойно", добави бащата на моделката.

Той признава, че жена му последните два месеца е живяла в София при Диляна, а след раждането на бебето ще се задържи повече време в столицата, за да помага в отглеждането на новороденото.

Родителите на красивата моделка и актриса също така активно участват в грижите и за нейните кучета Арни и Арчи. Симпатичните четириноги смело щъкат из Гулянци, като любима дестинация им е автосервизът на Красимир. Той няколко пъти акцентира, че е запален рибар. Има моторна лодка, често ходи на Дунава и дори си е обзавел каравана за по-голям комфорт. Повишените води на реката обаче го принудили да я прибере от брега, за да не бъде залята. Красимир признава, че когато Диляна се прибира в Гулянци, ходят да се разхождат по брега на реката. Компания им прави и другата му дъщеря Елиза, която е известна гримьорка.

Реклама

"Диляна ми се кара, когато си купя вестник и чета за глупостите, които пишат за нея. В действителност си го вземам заради кръстословиците. Написаха, че сме скарани, а ние всъщност сме в прекрасни отношения. Тя вече е поела в своя път и не сме постоянно заедно, но това са нормални неща. Възпитали сме я и е станала достоен човек. Това е най-важното!", споделя Красимир, докато изчиства омазаните си с масло ръце.

Красимир разкри и нещо, което провокира огромен интерес. По негови думи Диляна и експоловинката на Блатечки - Катерина, са в отлични отношения. Между двете нямало драма и се разбирали отлично. В публичното пространство многократно се писа и говори, че Катерина изживяла изключително тежко пътя, по който поел любимият й.

Няколко седмици бившата на Блатечки не излизала от дома си и си общувала единствено с дъщеря си Катя. Тя била съсипана от факта, че актьорът не просто има нова изгора, но и чака дете от нея. Според Красимир обаче това било преувеличено и драмата нямало толкова крайни измерения.

На изпроводяк Красимир ни признава, че очаква Блатечки да дойде в Гулянци - ще отидат за риба, ще си поговорят по мъжки и ще му каже лично, че вече го е приел за зет.

 

14 години заедно

Блатечки и Катерина бяха 14 години заедно, като според запознати трусовете в отношенията им били чести явления. Постоянните информации за неморално поведение на актьора внасяли смут в семейството им. Нищо обаче не било категорично доказано.
Диляна Попова пък е сред най-обсъжданите имена в публичното пространство. Тя беше заедно с певеца Дичо в продължение на 4 години. Дълго време го определяше като голямата си любов. Впоследствие манекенката беше половинка и на наркобоса Таки, но връзката им беше обвита в мистичност.

След многобройни писания, че любовта между Блатечки и Попова е пламнала, в крайна сметка двамата се събраха и чакат дете.

Реклама
Реклама
Реклама