Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4109655 www.bgdnes.bg

Азис изневерява

 СНИМКИ: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Азис кръшна на любимия си Велизар. Ромският славей бе хванат в крачка от топпапараците на "България Днес", докато награби и разцелува млад дизайнер насред улицата.
Изпълнителят без свян впи устни в младока, който от своя страна с видима наслада отвърна със същото. По всичко личи, че двамата не за първи път са в толкова голяма близост, а удоволствието е изписано по лицата им.
Само преди няколко дни фолкпевецът със сълзи на очите призна за силната любов, която изпитва към половинката си. Както всички близки хора около себе си, Азис крие и любовника си Велизар от медийното пространство. Ревностно пазената половинка на певеца никога не се е появявал в публичното пространство и не е говорил за връзката си с изпълнителя.


Въпреки сърцераздирателните признания на фолкаджията за изпепеляващата страст към мистериозния Велизар се оказа, че Азис му кръшка, и то, без да се притеснява, че го прави на публично място.
Поредната тръпка на ромския славей е младият дизайнер Борче Ристовски, който усилено драпа за свое място в родния елит и вече е влязъл под кожата на някои от най-известните фолкзвезди. Младежът е пленил изцяло Азис, и то не само с дизайнерските си умения. Ристовски така е завъртял главата на чалгаря, че изпълнителят дори не можеше да почака да останат насаме и го награби на улицата.
Само преди ден в социалната мрежа Азис сподели снимка на картичка, изпратена от негов любим. "Обичам те" - беше посланието върху нея. Феновете на изпълнителя вече имат сериозни съмнения относно това кой спи в леглото на фолкпевеца и кой му изпраща анонимните любовни писъмца.

Реклама


Освен с постоянните си любовни авантюри Азис е известен и с това, че непрестанно сменя приятелите си. Постоянните скандали и сдобрявания са част от ежедневието на певеца. След жестоката кавга с фолкпевицата Десислава двамата отново се сгушиха. От две години насам изпълнителите се плюят из медийното пространство, наричайки се с най-грозни имена.


"Азис е лицемер" - беше избухнала блондинката преди време след лют скандал между двамата заради ревността на певеца към бившата му половинка Китаеца. С типичното си чувство за отмъщение Азис се опита да си върне за хапливите коментари на колежката си, определяйки я като истинска селянка.


В последно време бившите дружки са заровили томахавките и отново се движат заедно, демонстрирайки идеално приятелство. Двамата дори замислят нов проект, с който да покажат, че са затоплили отношенията си.  След погрома в дружбата си с Николета Лозанова Азис е потърсил отново старата си най-добра приятелка, която като че ли само това е чакала, за да се хвърли отново в обятията му. Близки до изпълнителя твърдят, че той само е губил време с Лозанова, чакайки удобния момент да се върне при старата си приятелка Десислава.
В последно време Азис се е отдал на стари приятелства и нови любовни авантюри. Съвсем скоро се очаква певецът да загърби половинката си Велизар, обвързвайки се с младия дизайнер, който вече се е устремил към сърцето му.


 
Прави се на ИНВАЛИД

Азис продължава с глупостите. Този път ромският славей е паркирал свръхскъпа лимузина на място за инвалиди. Най-нагло е отворил багажника, седнал е вътре и пуши цигари. Нали уж той беше суеверен и вярващ, не се ли притеснява, че "всичко се връща" и т.н.? За другия път да знае - не се спира на паркоместа за инвалиди!

Реклама
Реклама