Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4115526 www.bgdnes.bg

Лидка Скалата с диетата на Преслава

Добромир ДОБРЕВ

Всички полудяха по чудотворната диета на фолкзвездата Преслава, която направо се стопи в последно време. Треската обхвана дори нейната бъдеща свекърва Лидка Скалата. Не е тайна, че двете жени станаха големи приятелки покрай връзката на чалгарката с Жоро Бирмата. От година насам изпълнителката и бизнес дамата се движат често заедно по купони и шопинг.
Лидия Станоева е изкопирала напълно режима на хранене и тренировките на снаха си, научи "България Днес" от близки до звездното семейство. Съпругата на Голямата Бирма никога не страдала от наднормени килограми, но въпреки това искала да втали фигурата си още повече. За целта си е наела Преслава като личен диетолог.
Фолкаджийката стартира кариерата си преди години с тегло от 62 килограма, а днес кантарът заковава стрелките на едва 45. "На мен ми харесва да има четворка отпред", призна самата Преслава наскоро.
Диетата изисква 5 малки хранения на ден, в които преобладават определени плодове, зеленчуци, пиле и риба. Всичко останало е забранено. Преслава и Лидка са забравили напълно за торти, сладкиши, сладоледи и мазни храни. Не пият и абсолютно никакъв алкохол.
Промяната в Лидка веднага бе забелязана по време на абитуриентския бал на фолкпевеца Фики Стораро в средата на май. Тогава Преслава взе свекърва си със себе си и двете не се отделиха една от друга. Бъдещите родственици заложиха само на салата и минерална вода. Крачетата на двете дами вече са еднакво слабички и те могат спокойно да разменят тоалетите си. Още повече че знойният бюст на Преслава също изчезна, а Лидия има съвсем малко количество силикон в циците си.

Реклама
Реклама
Реклама