Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4116782 www.bgdnes.bg

Ламбо: Ще се справя сам!

Актьорът събра най-близките си за 40-те дни на Мария - подз

Вчера по обяд Стефан Данаилов събра най-близките си на гробището в Бояна - навършиха се 40 дни, откакто неговата Мария почина.
На първоюнската панихида Ламбо се зарекъл, че заради непрежалимата си любима и нейната светла памет той няма да се предаде, а ще бъде силен.
На гроба на Мария Данаилова била и сестрата на големия актьор - Росица. Тя неотдавна преживя тежка травма на главата, след като падна. Инцидентът се случи буквално ден след като Мария Данаилова ни напусна. Заради опасността от комоцио лекарите изрично забраниха на Росица да става от леглото няколко дни. Затова и тя пропусна опелото и погребението на жената на Ламбо. Тя обаче успяла да изпрати голяма кошница с любимите цветя на Мария.


Росица вече била по-добре. На панихидата тя забелязала, че колкото и да говори за сила на духа, Стефан Данаилов бил покрусен и блед. Тя му предложила да заживеят заедно. Допреди трагедията, която се случи около Великден, Ламбо живееше с Мария, а сестра му - с нейната дъщеря, която също се казва Росица. Младата Росица е асистентка на Ламбо в НАТФИЗ и неведнъж или два пъти го е отменяла в класните му занимания, когато се е налагало той да отсъства.

Реклама


Данаилов обаче се възпротивил на тази идея. Самият той бил много загрижен за сестра си и смятал, че ако заживеят заедно, само щял да я притеснява, а тя имала нужда от почивка. Както и той имал нужда от своето усамотение, от което да почерпи сили и да продължи напред в живота.

Ламбо все пак не бил абсолютно сам. От смъртта на Мария досега негови приятели и колеги били неотлъчно до него и му помагали. Доведеният син на Ламбо - тв продуцентът Росен Цанков, също бдял неотлъчно край Мастера, както е прозвището на Данаилов.


Звездата има всички шансове да успее и да превъзмогне смазващата скръб от загубата на съпругата си. Все пак той успя да пребори една от най-коварните диагнози - лимфом. Ламбо веднага замина за Франция, подложи се на химиотерапия и крайният резултат е обнадеждаващ. Лекарите са оптимисти, че Данаилов е преборил лимфома и че всичко ще е наред.

Реклама
Реклама