Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4218532 www.bgdnes.bg

Дарина се върна при Берлускони

Лили АНГЕЛОВА

Богатата вдовица на бившия шеф на "Мултигруп" Илия Павлов - Дарина Павлова, се върна при Силвио Берлускони, научи "България Днес" от италианското списание Gossip Italiano. Тези дни красивата казанлъчанка бе личен гост на бившия политик номер едно на Италия.


"Безкрайно подкрепям Силвио. Той е най-невероятният и разбиращ хората политик, когото съм срещала. Винаги сме се разбирали, макар известно време да не се виждахме", не пести хвалебствени слова пред италианската преса по адрес на Берлускони бившата актриса.

Реклама


Причината експремиерът да я покани на среща било очакваното му оневиняване от апелативния съд в Милано, който отмени присъдата му от седем години затвор на по-долна инстанция за принуждаване към проституиране на непълнолетно момиче и злоупотреба със служебно положение в аферата "Рубигейт".

"Дарина винаги ми връща енергията. Тя е жена с класа и срещите ни винаги са ползотворни", върна комплимента на Павлова Берлускони. Двамата, освен че са бивши любовници, продължават да работят заедно. Той като шеф на телевизията, в която Дарина се изявява като продуцент на развлекателно предаване. Основната причина за срещата им обаче била друга. Силвио изплюл камъчето пред 51-годишната вдовица. Искал да го съветва кой да издигне за лидер в собствената си партия, защото подготвял завръщането на "Форца Италия". Берлускони вече направи това през 1994 г., когато спечели изборите. "Искам да се съберем всички вдясно, дори с крайно десните - "Северна лига" и "Италиански братя". Ще подпишем декларация за намерения и ще изготвим обща програма", обяснил на Дарина в разговора бившият министър-председател амбициозната си програма.


След срещата бившата г-жа Мулти излязла изключително щастлива от кабинета на Силвио. Затоплянето на отношенията им било добър знак, че нещо между тях отново може да се случи.


Преди повече от година Павлова беше бясна на ексгаджето си Берлускони, който обяви годежа си с 27-годишна неаполитанка. "От ревност Дарина реши да се дръпне от живота на Силвио. Тя така и не можа да преживее желанието му да спре със своите "бунга-бунга" партита и да отдаде сърцето си на 50 години по-млада жена. Плюс това семейството и децата му много харесват момичето", сподели тогава близка приятелка на Дарина пред италианската преса. Само два месеца преди Берлускони до обяви годежа си обаче, г-жа Мулти сама разкри истината за аферата й със Силвио Берлускони пред друго италианско списание - "Оджи". "Той е огън и жупел в леглото", развълнувано призна тогава пред читателите Дарина.


Двамата се запознават на делова вечеря във Вашингтон през 2004 г., но пламъкът се разгорял доста по-късно. След като приключиха връзката си, Дарина описа отношенията им в кревата като "огън и жупел". Много е възможно сега, след политическите проекти, той отново да избухне.

Реклама
Реклама
Реклама