Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4222591 www.bgdnes.bg

Мария Илиева разделила Мика и Иво Аръков

Щерката на Камата беснее, иска отмъщение за любимия си

Сложните взаимоотношения из светските среди стават все по-заплетени и почти невъзможни за разгадаване. В центъра на поредната любовна драма застана щерката на Христо Стоичков - Мика, която в последно време се пребори за повече медийно внимание, отколкото дори това към баща й, използвайки раздялата си с младия актьор Иво Аръков.


Виновник за краха в отношенията им се оказа не кой да е, а поп дивата Мария Илиева, която имаше кратка, но страстна авантюра с прохождащия актьор, научи "България Днес". Мария така и не можела да преживее, че е била просто бройка в леглото на актьора.

Реклама


"Хвана си милионерка и стана голямата работа. А преди това го издържах и му подарявах какво ли не", беснее Мария пред приятелки. Факт е, че докато Илиева и Иво бяха доста близки, певицата му приписа старата си кола БМВ и я даде за лично ползване на Аръков. Не след дълго Иво се отказа от подаръците на Мария, за да отиде при богатата Мика. Певицата така и не можа да преживее, че е изоставена, и то заради богата наследница. Мария се опитала по всякакъв начин да вгорчи живота на Аръков и Стоичкова, най-вече с изказвания колко меркантилен е актьорът.
Не само това, но и записа парче с рапъра Криско, който беше много близък с Мика.
Нашумелият певец заяви пред "България Днес", че не желае да заеме страна в спора между двете.


Последната нападка от страна на щерката на Камата към Мария Илиева е във вид на дълго словоизлияние в социалната мрежа, където Мика нарича певицата "бедна душица". Дъщерята на футболната легенда пряко обвини поп певицата, че е отговорна за побоя над бившия й любим, намеквайки, че подобни изпълнения са типични за изпълнителката.


"Ще има възмездие за всички" - злобее Мика, опитвайки се да преодолее загубата си.
Мария Илиева от своя страна по никакъв начин не отговаря на нападките на разглезената щерка на Камата.
"Под нивото ми е да се занимавам с подобен тип интриги" - коментирала тя пред познати.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама