Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4280479 www.bgdnes.bg

Тачо ИЗЧЕЗНА!

Съпругът на Жени Калканджиева - Тачо, е безследно изчезнал от няколко дни насам. Няма и следа от бизнесмена, а според последните новини Стефан Манов е претърпял тежка катастрофа близо до Слънчев бряг. Лъскавото "Ауди" на Тачо е било пометено от друг автомобил, но за щастие бизнесменът се е разминал само с леки наранявания.

До този момент никой от семейството не е потвърдил информацията. Жени Калканджиева отказва да коментира каквото и да било по темата, а от известно време телефонът й е изключен. Подчинените й във "Визаж" също мълчат, за да не предизвикат гнева на шефката си.

Реклама

Близки приятели на Тачо се опитват да намерят бизнесмена от седмица насам, но без успех. Откакто плъзна информацията за опасната катастрофа, хората от обкръжението му са в истински шок. Тачо е страстен привърженик на високите скорости и не жали средства, когато става въпрос за автомобила му. Манов не пада под 120 км и на няколко пъти е бил на косъм от фаталния удар. Именно поради тази причина близките на бизнесмена са силно притеснени и издирват Тачо под дърво и камък.

Жени Калканджиева отново се скри от медиите, категорична, че няма да каже и дума по въпроса. Запознати със семейните отношения между двамата разказват, че шефката на "Визаж" многократно е влизала в пререкания със съпруга си заради страстта му към високите скорости. Калканджиева дори често е отказвала да се качи в колата на мъжа си.

Според слуховете Тачо е стресиран от катастрофата и не желае да вижда никого. Манов беше решил да стане нов човек, обнадежден от втория шанс, който Калканджиева му даде заради сина им. Бизнесменът загърби любовниците и нощния живот, готов да докаже, че е родител за пример.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама