Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4288285 www.bgdnes.bg

Мартин Карбовски приключва с воденето, Косьо Филипов поема предаването му

Мартин Карбовски се появи в предаването си по TV7 и обяви, че вече няма да го води. Неговото място вероятно ще заеме Косьо Филипов, който в днешното издание взе интервю от предшественика си.

„Предаването“ се запазва, но без Карбовски. На въпроса на Филипов какво точно се променя, той отговори: „Нищо не запазваме, опитваме се да оцелеем“.

„Вероятно ще се наложи известно време аз да се оттегля, ще се заема с друг проект“, каза той. По същия неясен начин той не каза и какво ще прави: „Не е важен Карбовски и къде отива той“.

Реклама

Водещият разкри и защо е прекратил отношенията си с предишната медия, в която работеше – Нова телевизия. „Не напуснах Нова телевизия, напуснах продуцентите си, с които за 8 години работа не можех да разчитам на тях. В голяма степен не защитаваха моите интереси“.

Цяло лято водещият прекарал в чужбина и в размисли какво да прави с бъдещето си. Даже не бил сигурен дали иска да се занимава с журналистика. „Според мен трябва да се направи друг проект, който да накара политиците да заработят“, загатна той без повече подробности.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама