Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4315023 www.bgdnes.bg

Ужас без грим! Звездите на "ВИП брадър" уплашиха зрителите

Звездите във "ВИП брадър" буквално уплашиха зрителите, появявайки се без грим. Смятаните за едни от най-красивите българки прекрачиха прага на къщата в понеделник в перфектен вид.

Истината лъсна на следващата сутрин. Хубавиците загубиха целия си блясък, лишени от гримьорите и фризьорите си. Най-потресаваща е разликата при джаз певицата Камелия Тодорова. Разбира се, тя е доста по-възрастна от останалите участнички, но досега никога не се бяха появявали нейни снимки без грим. Винаги Камелия е перфектно нагласена, когато се появява пред публика. Във "ВИП брадър" тя се показва такава, каквато никой не я виждал. Не по-малко фрапираща е разликата при другите красавици. Елена Кучкова, която е най-младата, се прости с имиджа си на плеймейтка и секссимвол. Бледа и с торбички под очите, плеймейтката вероятно дълго ще съжалява за решението да влезе в къщата и да се покаже натурална. Огромна разлика има и при Ели Гигова и Ива Екимова. Дори шестата най-красива в света Жени Калканджиева е неразпознаваема сутрин.

"Наистина се изплаших, една жена, която наистина е красива, трябва да е красива без грим, а не с един тон екстеншъни и мигли", "Боже, не мога да повярвам, че това са същите хора", са само част от изказвания по адрес на виповете на страницата на предаването във Фейсбук.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама