Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4315175 www.bgdnes.bg

Петър Бакърджиев показа бебето

Снимки: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Петър Бакърджиев показа сина си Самуил по време на светско събитие. Спортният журналист се оказа отговорен татко и се грижеше за 5-месечното бебе, докато половинката му Гери Гунчева се бе заела да вкара някой лев в семейния бюджет.

Носителката на титлата "Мис България 2004" беше част от моделките, които дефилираха с тоалетите от новата колекция на Жени Живкова. Гунчева се открояваше от колежките си по леко закръглените форми, които придоби след раждането. По всичко личи, че миската няма възможността да се възползва от помощта на баби и детегледачки, затова на малкия Самуил му се наложи да бъде част от гостите на ревюто. Бакърджиев пък през цялото време беше зает с това да храни бебето и рядко поглеждаше подиума.

Реклама

Спортният журналист бе пожелал да се отдели от повечето гости на Жени Живкова, които от първите редове показваха интереса си към модните тенденции. Една от тях беше естрадната изпълнителка Кичка Бодурова, която в желанието си да изглежда младежки се открояваше с абсурдното си облекло. Бодурова не само втрещи с кичозния си тоалет - сако и адмиралски пагони, но и показа отпуснато коремче и ръце.

Изпълнителката е забравила да се грижи за добрата си форма и е качила няколко кила отгоре, които могат да бъдат пагубни за жена на нейната възраст. Още повече че в момента се готви за големия си концерт в НДК, който е след по-малко от месец. Кичка изглеждаше крайно напрегната и хвърляше злостни погледи към подиума и младите манекенки, видимо раздразнена от неприятния херпес на горната си устна, който така и не бе успяла да скрие. 


Окаяният вид на изпълнителката не убегна и от погледа светския критик Денди, който я осъди с очи. Людмил едва изтърпя ревюто на Живкова, тръпнейки в очакване на дойде време за коктейла, където на няколко чаши вино да обсъди модните престъпления на присъстващите.


Както на всяко светско събитие и тук родните випове направиха всичко възможно да покажат финансовото си благополучие. Бившата министърка Емилия Масларова с гордост държеше ултраскъпа чанта на световноизвестна марка. Богдан Томов пък не свали усмивката от лицето си, показвайки новите си зъби, за които е пръснал една торба с пари.
 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама