Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4344443 www.bgdnes.bg

Тачо се пропи

Мъжът на Жени Калканджиева-Тачо не спира да се налива с халби с бира след изгонването му от къщата на "ВИП брадър", научи "България Днес".
Стефан Манов явно не си е взел поука от пиянските изцепки, заради които му се наложи да напусна риалитито, в което удари шамар на бившата си любовница Зорница Линдарева, и продължи да се алкохолизира и отвън.

Тачо побърза да се срещне с най-близките си хора, а бизнесдамата Ваня Червенкова бе една от първите, с която половинката на Жени Калканджиева се видя.
Червенкова веднага показа снимка в социалната мрежа, на която се вижда как мъжът на Калканджиева разпуска с не една, а цели шест бири.
Още в къщата Тачо стана нарицателен с настояването винаги да има осигурена напитка, и то най-вече бира.

Реклама

Гуляйството му за малко да попречи и на ангажиментите, които випът има по договор към продуцентите на формата.

В 5 часа сутринта след изгонването му от къщата под влияние на спиртните напитки Тачо попита феновете си във Фейсбук: "Абе да ходя ли на лайфа при Гала или не."
Приятелите му го посъветваха да продължи да си пие, вместо да гостува на "тая руса скумрия". Манов все пак се появи в предаването "На кафе" във видимо нетрезво състояние, а когато Гала му предложи напитка, той отново си пожела биричка.
Неприятно впечатление с опиянението си Тачо направил и на останалите журналисти, които имали уредено интервю с първия изгонен от „Образцовият дом".
"Алкохолик ли е Тачо?", се питат масово феновете на предаването в социалните мрежи, след като станаха свидели на агресията му в къщата, провокирана от пиене и непрестанните му запои навън.


Деси Цонева го налази

Щерката на Митко Цонев – Деси, едва дочака излизането на Тачо от „ВИП брадър“ и веднага го налази, видя "България Днес".
Бившата тв водеща и колежка на Калканджиева в "Жените говорят" побърза да демонстрира близките си отношения със Стефан и също публикува обща снимка с него във Фейсбук.

Малко преди Тачо да напусне шоуто заради шамара, който вкара на Линдарева, Деси написа: „Един шамар?! Голям праз! Ако я беше праснал с к** в челото, щеше да грее от щастие тая мърла."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама