Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4346820 www.bgdnes.bg

Жени се срина!

Жени Калканджиева достигна дъното в къщата на "Биг брадър". Бившата шеста по красота в света се срина психически след изгонването на съпруга й Тачо.

"Не мога да живея без него!" - ридае Жени в изповедалнята. Близките на Жени са много притеснени за нея. Някои от манекенките, които работят в агенцията й, споделиха пред "България Днес", че никога не са виждали шефката си толкова лабилна.

Реклама

"Жени винаги е била опора за нас, но тя явно е имала сериозни проблеми вкъщи, за които не сме знаели", казват моделките, които не искат да бъдат цитирани.


Предизвикателството да влезе в риалити формата с неверния си мъж изигра лоша шега на бившата моделка. Въпреки че идеята беше с Тачо да изгладят отношенията си на телевизионния екран, в крайна сметка връзката им се разпадна напълно. След разкритията на Манов за тайните мъже на Жени и влизането на бившата му любовница Зорница Линдарева психиката на Калканджиева не издържа. Останала сам-сама в къщата, шефката на "Визаж" не успя да скрие, че е безсилна да върне мъжа си отново. Веднага след излизането си от къщата Манов призна, че завинаги къса с Жени, която до този момент е била режисьор на брака им.

Близки до бившата моделка са силно притеснени за състоянието й. Напрежението, на което е подложена през последните седмици, може да се окаже пагубно за здравето й. Жени не само загуби надежда за живота си след "Биг брадър", но и често посяга към чашката. Както "България Днес" първи писа, още преди старта на предаването това беше най-големият страх за Манов. За Жени и Тачо пиянските скандали са част от ежедневието и благодарение на тях зрителите на формата станаха свидетели на семейната трагедия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама