Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4359492 www.bgdnes.bg

Преслава наля гърди

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Преслава, която през последните месеци доби вид на анорексичка, е започнала да качва килограми, видя "България Днес".

Изпълнителката на тоталния хит "Моето слабо място" се появи на участие в популярната столична дискотека REVUE в много по-добра форма, отколкото почитателите й са свикнали да я виждат. Макар ръцете й да продължават да изглеждат все така слаби, Преслава може да се похвали с доста по-сексапилни крака, които вече не са така кокалести, и има предпоставка в близкото бъдеще да изглежда още по-добре.

Реклама

Една част от визията й безспорно прави впечатление - нарасналите й гърди. На участието в нощното заведение изпълнителката се появи с огромно деколте, а гръдта й преливаше. В началото на кариерата си Преслава можеше да се похвали с най-голямата гръдна обиколка в музикалния жанр - цели 105 сантиметра. Впоследствие тя започна умишлено да отслабва и така се стопиха и циците й. Нещо повече - тя се подложи на операция в Германия по намаляване на гърдите си, тъй като имаше проблеми с тяхната големина и това й причиняваше сериозни болки в кръста. Така в един момент тя се изпили по цялото си тяло, което се превърна в сериозна житейска драма за мъжката половина от почитателите й. Всичко това е в миналото - в момента гърдите на Преслава изглеждат видимо уголемени. Посетителите на заведението веднага развиха няколко версии. Някои предположиха, че певицата отново е заложила на хирургическа намеса, но този път за уголемяване, докато според други това е женски трик от нейна страна и със специален сутиен създава зрителна измама за обемност.

"Ям си доста, но като видя, че започвам да качвам, се съобразявам, защото се харесвам такава слаба, но не съм болна. Истина е, че намалих килограмите си, но не е истина, че съм анорексичка. Това може и сами да го забележите, нали? Водя здравословен начин на живот и му се наслаждавам", коментира певицата и уточнява, че не иска да е дебела. Тя обича да си хапва от всичко, като не се съобразява с диети. Веднага щом забележи, че започва да напълнява, взема мерки и запазва слабата си фигура. В началото на кариерата си, когато беше значително по-пухкава, изпълнителката от Добрич се комплексираше от теглото си и затова си постави цел да изглежда слаба.

Тайната на нейното отслабване е в строгата диета, която спазва - 5 малки хранения на ден, в които преобладават определени плодове, зеленчуци, пиле и риба. Всичко останало е забранено. Преслава е забравила напълно за торти, сладкиши, сладоледи и мазни храни. Не пие и абсолютно никакъв алкохол. Не обръща внимание на обвиненията, че взема наркотици, които уж са причината да се промени до неузнаваемост.

Промените във визията на Преслава не останаха незабелязани от колегите й. Нейният откривател Милко Калайджиев обясни, че певицата работи почти всяка вечер и няма време да се наспи нормално, което се отразява на килограмите й. Той дори я посъветва да забави малко оборотите, за да съхрани здравето си.

Участничката във "ВИП брадър" Кали има своя версия. "Защо тя е фрапираща за всички - защото е драстична разликата с това, което беше преди. Мария и Малина също са много слаби, но те винаги са били такива и не прави впечатление. Виждала съм я на маса и тя се хранеше като нормален човек. Скъпи почитатели на попфолка, Преслава не е анорексичка. Много е готина - просто се пази да не яде глупости, защото целулитът не е готин за никого", заяви фолкпевицата за колежката си.

Реклама

Въпреки крехките си килограми на участието Преслава демонстрира завидна издръжливост. Качена на маркови обувки с високи токчета, тя не спираше да танцува и пее, докато пред нея се беше образувала гора от ръце на "избухващи" почитатели. Певицата беше обградена от сериозна мъжка компания, с които си разменяха закачливи погледи. Изпълнителката се разходи по целия се репертоар, като заложи и на старите си хитове, което превърна вечерта в едно наистина запомнящо се шоу.

 

Купонясва със Софи

Преслава умора няма! Вечерите, когато няма участия, изпълнителката пак е по заведенията.

Тя се появи на гостуване на своя колега Фики в столичен клуб и му отпусна края от забавление. Компания й правеше Софи Маринова, която също беше кръшна на дансинга. Преслава изглеждаше видимо щастлива напук на всички слухове, че има проблеми със здравето и в личния си живот.

Реклама
Реклама
Реклама