Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4364557 www.bgdnes.bg

Щерката на Данчето гони любовницата си

Снимки: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Дъщерята на Йорданка Христова - Ивана Стоичкова, отсвири половинката си Камелия. Топпапараците на "България Днес" спипаха бившата любима на Люси Дяковска да рони горчиви сълзи след жесток скандал между нея и Ивана.


Камелия нашумя с връзката си с певицата Люси Дяковска, която безпощадно заряза преди около година. Блондинката е всеизвестна с факта, че търси жени с добри финансови възможности, които да я издържат. Злите езици дори твърдят, че Ками си пада по мъже, но й е по-лесно да завърта женски глави и затова се представя за обратна. Малко след като напусна Люси, Камелия се хвана с Ивана, надушила, че я очаква добро бъдеще с богатата щерка на Данчето Христова. Дяковска пък избяга от България, все още не можейки да преживее раздялата си с блондинката, за която даваше мило и драго.

Реклама


Плановете на златотърсачката обаче се осуетиха и дъщерята на Йорданка Христова Ивана е решила да сложи край на връзката си с Камелия. Мъжкараната не е изтърпяла постоянните капризи на любимата си и е на крачка да й бие шута завинаги, за да се предпази от несретната съдба на Дяковска, която остана разорена. 


Усещайки, че губи почва под краката си, Камелия е изпаднала в нервна криза и не спира да преследва Ивана, молейки й се да размисли. Точно пред заведението, което е собственост на наследницата на Йорданка Христова, папараците на "България Днес" завариха Камелия да чака половинката си със сълзи на очи. Постоянните скандали са дошли до гуша на Ивана, на която вече й е все тая дали Ками ще е до нея или не.


Камелия от своя страна прави всичко възможно да задържи половинката си, за да не остане без покрив над главата си. В момента блондинката разчита изцяло на издръжката на младата Стоичкова. Тя дори пазарува с нейните пари и е сменила гардероба си изцяло в стила на Ивана.


Докато Камелия пушеше нервно цигара след цигара, чакайки Ивана, щерката на Данчето се бе отдала на сладки приказки с певицата Рут Колева. Двете са близки от дълго време насам, което вбесявало ревнивата Камелия, въпреки че Рут никога не е показвала афинитет към женския пол.


По всичко личи, че връзката между Ивана и блондинката отива към своя край. Близки до двойката издават, че Ивана е истинска разбивачка на женски сърца и няма да й мигне окото да отсвири половинката си. Въпреки че във "ВИП брадър" Йорданка Христова за първи път призна официално за връзката на дъщеря си с Ками, според слуховете естрадната певица не гледа с добро око на съжителството им и ще е най-доволна, ако щерка й най-сетне разкара алчната си изгора.
 

Реклама
Реклама
Реклама