Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4364842 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Сашка Васева: С мъжа ми живеем отделно

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Сашка Васева живее отделно от мъжа си - бизнесмена Христо Бакърджиев. Това разкри пред "България Днес" самата изпълнителка, която вчера отпразнува рождения си ден.

"Мъжът ми живее в апартамента в София, а аз съм си в Ресилово, близо до Рила. Не можеш да ме накараш да живея в столицата. Тук усещам уединението на природата и нямам съседи около себе си, въпреки че за мен е важно общуването с хората", сподели хитовата изпълнителка, която радва няколко поколения с песните си.

Реклама

На въпрос в какви отношенията е с мъжа си Сашка чистосърдечно отговори: "Не знам." И добави: "В момента не сме нито женени, нито разведени. И двамата не знаем какви сме. Може би не се решавам на последната стъпка, но това не е тема, която толкова силно да вълнува хората. Личният живот трябва да бъде запазен до някаква степен."

Фолкпевицата е чест обект на нападки от медии, които свободно интерпретират развоя на отношенията й с Бакърджиев. Това беше и една от причините Сашка да избяга от публичното пространство и силно да ограничи изявите си. За последно тя имаше трайно присъствие в "Шоуто на Слави", където за няколко седмици предизвика невиждан фурор. Тя беше част от развлекателното вечерно предаване, като имаше своя рубрика - "Часът на бясната".

Дупнишката Мадона призна още, че ще отпразнува рождения си ден в компанията на двете си деца - Христо и Христина-Елена. На масата задължително ще присъства малинова торта, която е любима на дъщеричката й и тя специално си я поръчала.
"Двете ми прекрасни деца са всичко за мен и ще празнувам заедно с тях. Мога откровено да кажа, че съм щастлив човек - мен не ме радват материалните придобивки, а духовните неща", сподели навръх празника си изпълнителката на легендарното парче "Честит рожден ден".

Фолкпевицата не е планирала мащабни празненства, като предпочита вместо това да се зареди от енергията на Рила планина, която я кара да се чувства отлично.
Този рожден ден сериозно се разминава с отбелязването на предишни, когато Сашка купонясваше в заведения и дори работеше на личния си празник. Според нея пеенето не е точно работа, а средство за разпускане, ако има достатъчно фенове. Партитата бяха легендарни и дълго време след това се говореше за тях.

По отношение на драмите си в личния живот преди време Васева направи шокиращо признание. "Дадох обет за сексуално въздържание и спирам с мъжете. Откакто не се отдавам на интимни ласки, се чувствам пречистена. Аз съм ексхибиционистка и обичам да се показвам. В действителност не съм сексфурия, а обичам уединението в природата", заяви в типичния си положителен стил популярната изпълнителка.

Реклама
Реклама
Реклама