Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4418473 www.bgdnes.bg

Кълкин възкръсва

Любимецът на Америка Маколи Кълкин възкръсна за пореден път след мъчителна смърт.

Самотникът вкъщи е "убит" от зложелатели за втори път в рамките на седем месеца. Шокиращата "новина" за кончината на 34-годишния актьор плъзна в социалните мрежи още в петък.

Реклама

"Маколи е намерен мъртъв в апартамента си в Манхатън. Полицията не потвърждава самоличността му, но от жилището му бе извадено тяло на починал мъж", пръв написа ментето MSNBC.wesite. Сайтът няма нищо общо с авторитетната американска медия MSNBC и въпреки това таблоидите заформиха небивала истерия за края на героя от мегапопулярната поредица "Сам вкъщи". Появи се даже информация, че сигналът за труп в дома на Кълкин е подаден от негови роднини. Цитирани бяха и източници от органите на реда, които уж намерили покойник, но не ставало въпрос за убийство.
"Актьорът е жив и здрав. Това е поредната провокация срещу него.

"Престанете да вярвате на всичко, което се пише в нета", каза официалният говорител на звездата. Това не успокои страстите и се наложи Маколи да прави лично обръщение към милионите си фенове. За целта бившето гадже на Мила Кунис избра Тиутър. В събота Маколи пусна снимка, на която се вижда, че е в компанията на свои приятели и се забавлява от сърце на историята за смъртта си.

Първият слух за самоубийството на мъжа с детско излъчване се появи през 2012 г. И тогава новината се оказа доста пресилена. След свръхдоза с хероин Маколи бе спасен на косъм, а жълтите издания го погребаха още преди да издъхне. Падението на Кълкин започва 2 г. преди това, когато става наркоман.


Нео най-често ходи в отвъдното

Нео от "Матрицата" е любима жертва на таблоидите, когато става дума за погребване.


50-годишният Киану е звездата, която почти всяка година е обявявана за покойник. Роденият в Бейрут актьор бе "убиван" през 2012 г. в ски курорта Зермат в Швейцария, докато карал сноуборд, през миналата година при друг инцидент, а тази направил опит за самоубийство.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама