Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4433202 www.bgdnes.bg

„ВИП БРАДЪР 2014“ - Бой, ругатни и смрад

Краят на най-скандалния сезон на „ВИП брадър“ е вече факт, а зрителите ще го запомнят с невиждани спорове, грозни обиди, хомосексуални неволи, любовни триъгълници и обвинения за срамно ниска хигиена.

Претенциите на продуцентите да покажат на зрителите един "Образцов дом", както бе кръстено изданието тази година, претърпя пълен провал, а родните знаменитости се съгласиха да плюят на имиджа си за няколко хиляди лева.

Реклама

Бий ме, обичам те

В окото на бурята безспорно най-често попадаха шестата по красота в света Жени Калканджиева и съпругът й Тачо, с когото миската влезе в шоуто под претекст, че двамата искат да заздравят брака си. Уви, това не се получи, а голям принос за разклащането на отношенията между двамата в къщата имаше и влязлата със статут на любовница на Тачо Зорница Линдарева.

На неверния съпруг му трябваха не повече от две седмици от началото на риалитито, за да си изпусне нервите и подкрепен от стабилно количество алкохол, Тачо си позволи да удари бившата си изгора пред очите на цяла България. Шамарената фабрика изкара Манов от играта, макар и за кратко, но го вкара в допълнителни кавги с Калканджиева, които продължиха до самия край на предаването.

"Харемът" на Евгени Минчев

Докато някои се вълнуваха от изгонването на Тачо заради проявеното насилие над жена, а после и завръщането му в шоуто, някъде там в къщата Евгени Минчев си търсеше ново гадже.

Лордът си пробва късмета с всички потенциални мъже, които според него имат хомосексуални наклонности, и показа симпатии към модела Мартин Мартинов, актьора Иво Аръков и танцьора Атанас Месечков. Въпреки комплиментите, вниманието и дори любовните стихотворения, които Минчев посвети на младоците, в крайна сметка ватманът остана на сухо и не му остана нищо друго, освен да се утешава със злобни подмятания, интриги и хапливи коментари по адрес на останалите съквартиранти.

Воче срещу всички

Реклама

Почти не остана човек в къщата, с когото певицата Камелия Воче да не кръстоса шпага. Като се почна от скандала с Евгени Минчев, който си позволи да обиди децата й, мина се през война за господство в кухнята с достолепните Йорданка Христова и Камелия Тодорова и се завърши с крайно грозни критики към личната хигиена на Албена Вулева, колоритната й майка и Влади Въргала.

Уф, че мирише!

Разговорите между виповете често караха зрителите да правят асоциация с известна реклама за ароматизатори и спешната нужда от тях в къщата. В основата на тези високоинтелектуални дискусии отново стоеше Воче, а отстрани в тона й припяваше чистницата Кали.

Двете певици не спираха да обсъждат личната хигиена на журналистката Алебна Вулева и майка й Людмила Захажаева, но тънката границата на елементарно уважение и деликатно отношение спрямо личното пространство на всеки човек бе грубо премината финално с Влади Въргала.

Воче и Кали си позволиха да обсъдят пред камерите съдържанието в тоалетната след посещението й на актьора, отбелязаха факта, че Влади забравя да си мие ръцете, както и преброиха дните, в които той не е взимал душ.

Когато Въргала научи какво коментират зад гърба му двете жени, в ефира на „Нова“ последваха нечувани квалификации, подробни описания на екскременти и съвети за употреба на вода и сапун.

Явлението Людмила

Ако продуцентите направиха удар тази година с подбора на участник във „ВИП брадър“, то това определено е Людмила Захажаева. Ексцентричната рускиня успя да пренареди настроенията в къщата буквално часове след влизането си и не остави никого безразличен към персоната й, макар това да бе най-вече в негативен аспект. Майката на Албена Вулева не спести пиперливите си коментари на никого, а зрителите се нагледаха на неподражаем цирк и прямота.

Това, което не видяха зрителите в тазгодишният „ВИП брадър“, бе истинска любовна история, зараждаща се между стените в Нови хан. Въпреки бегло прехвърчащите искри между Иво Аръков и Ива Екимова и между Иво Аръков и Елена Кучкова, до влюбване така и не се стигна. Сексът в къщата също бе мираж въпреки разпалените разговори за оргазми между жените. Зрителите не видяха и Ели Гигова, макар че по време на цялото шоу се твърдеше, че милионерската щерка е сред съквартирантите.

Реклама
Реклама
Реклама