Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4433546 www.bgdnes.bg

Скриват Крисия!

Родителите на Крисия направиха всичко възможно да я скрият след финала на "Евровизия" в събота, научи "България Днес".

Талантливата разградчанка е срината от умора и емоции покрай финала на детския песенен конкурс.

Реклама

След непосилния труд, който положи, Крисия ще натрупа още няколко седмици отсъствия в училище, с цел да се съвземе от емоциите, изживени на детския музикален конкурс.

За да се отърси 10-годишната звезда от преживяното и да отдъхне далеч от медиен и хорски интерес, таткото на малката изпълнителка категорично е решил да заведе семейството на дълга почивка.
Родителите на Крисия са силно притеснени как целият този стрес ще се отрази на здравето на щерка им.

Въпреки че малката певица се представи достойно и се опита да убеди всички, че е щастлива от второто място, близки до семейството издават, че Тодорова силно се е надявала на победа и изпитва истинско разочарование, че не успя да грабне първото място.

След целия стрес, който Крисия, Хасан и Ибрахим преживяха, трите деца трябваше да се изявят и на сцената на "България търси талант" по заръка на Слави Трифонов.
Умората и огорчението в малчуганите от незаслуженото второ място не спряха Дългия да ги използва като добра възможност за вдигане на рейтинга на музикалния си формат. Малко след пристигането им от Малта малчуганите трябваше отново да се захванат с репетиции, за да покажат таланта си, този път на българска сцена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама