Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4433757 www.bgdnes.bg

Ким Кардашиян купува остров

Райски остров ще получи невръстната щерка на Ким Кардашиян като подарък за Коледа. Щедрият дар за 16-месечната Норт от брака на риалити звездата с рапъра Кание Уест е спазарен за сумата от 5 млн. долара.

Той е с площ от 9,41 хектара и се намира до бреговете на Северна Австралия. На него има тропически градини, къща с 4 спални, пристан и площадка за хеликоптер. Идеята на Ким и Кание е островът да стане частен увеселителен парк, където малката да прекарва по няколко дни в годината. Търтъл Айлънд предлага незабравима панорама към Големия бариерен риф, който е най-големият жизнен обект на Земята и с голо око може да се види от Космоса. Скромната по размери територия преди време е била в полезрението на актрисата Джулия Робъртс и знатни австралийски политици, но се предлагала на далеч по висока цена, което ги отказало от наддаването.

Реклама

Офертата за острова 34-годишната Кардашиян получила тези дни на Зеления континент, където е за промоцията на новия й парфюм. Етническата арменка с пищно дупе даже е направила оглед на недвижимия имот и останала с много добри впечатления.

"Водя преговори с хора отвъд океана, но не мога да посоча име. Не мога да потвърдя дали са Кание Уест или Ким Кардашиян, или президентът Обама", коментира по този повод Ричард Ванхов, който се занимава с продажбата на парчето земя. Посветени изтъкват, че сделката била на финалната права и оставали само дребни дейтали за уточняване, като новото име на острова, който вече ще се казва Кардашиян.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама