Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4438936 www.bgdnes.bg

Диляна и Блатечки официално заедно

Край на криенето! Диляна Попова и любовникът й Асен Блатечки, който има голяма дъщеря от дългогодишната си половинка Катерина, вече официално са заедно.

Появиха се на светско събитие - на премиерата на новия БГ филм "Съдилището", който от днес тръгва по кината у нас. Онази вечер беше първото показване, което беше само за випаджии.

Реклама

Току-що родилата Диляна Попова остави бебето на Асен на гледачка и се появи в кинозалата с тумба приятелки. Седна на четвъртия ред и изобщо не се притесняваше, че фотографите я снимат. Останалите гости на премиерата я обсъждаха, но и това не я смути.

Когато филмът свърши, Попова бе от първите, които се изправиха на крака и бурно запляска на представянето на любовника си. Асен е пуснал брада и е качил няколко килограма.

Сред останалите гости бяха Зуека, Магърдич Халваджиян, Христо Мутафчиев, Ованес Торосян, звездата от Сърбия Мики Манойлович (който има роля във филма), Параскева Джукелова, режисьорът на "Под прикритие" Виктор Божинов, Стефания Колева, Севда Шишманова, Теди Москов (който носеше син чувал вместо яке), Лора Крумова и участници от "Х фактор".

Съдилището разказва за драматичната история на един баща, който се бори да запази връзката със сина си, но трябва да намери опрощение за грях, извършен преди четвърт век.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама