Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4470444 www.bgdnes.bg

Сестрите Бюндхен - сексапил х 2

Топмоделът Жизел Бюндхен показа на света по-малката си сестра Рафаела - нейна първа помощничка и най-добра приятелка.

34-годишната бразилка, която е сред най-заможните манекенки, заведе 26-годишната си сестра на плаж в Коста Рика. Папарашки снимки в таблоидите разкриват как двете се разхождат по бански на брега, потънали в разговор. Рафаела не отстъпва на кака си по хубост, макар че е малко по-закръглена. Обаче по всичко личи, че красотата и сексапилът са семейна черта на Бюндхен, коментира вестник "Билд".

Реклама

В последно време Рафаела е неотлъчно до Жизел и я придружава из обиколките й по-света. Младата леля помага най-вече в отглеждането на двете деца на манекенката - 5-годишния Бенджамин и 2-годишната Вивиан. Рафаела поддържа и интернет страницата на звездата. А между другото все още е сама, няма сериозен приятел.

Жизел (която изкарва невероятните 34 млн. евро годишно) има общо 5 сестри и всички й помагат в бизнеса. Нейната близначка Патрисия е нещо като бизнес директор, Габриела отговаря за правните въпроси, Ракел се грижи за финансите. Грациела също участва в семейното предприятие, но всички слушат тежката дума на мама Ваня, която е от германски произход.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама