Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4470517 www.bgdnes.bg

Николета зомбира щерка си с чалга

Докато майките се надпреварват да пускат на децата си класици като Моцарт, Верди и Бетовен, за да развиват отрано изтънчен музикален вкус, Николета Лозанова зомбира дъщеря си с чалга, научи "България Днес".

Плеймейтката си позволява да слуша попфолк парчета с нецензурен текст пред двегодишната Никол, а на страницата на детето във Фейсбук Николета публикува последните хитове на Преслава, Андреа, Коцето и други родни представители на балканските ритми.

Реклама

"Това минава всякакви граници, не стига, че е крайно нередно невръстно дете да има профил в социалната мрежа, а на всичкото отгоре от нейно име се публикуват голите снимки на майка й и кючеци със скандални текстове", написа гневна майка в интернет.
Други ядосани родители предложиха да се подаде сигнал в Държавната агенция за закрила на детето, за да може гаврата с Никол Божинова да спре.

От фен страницата на наследницата на Божинов става ясно още, че тя е най-известното бебе в България, както е написано в описанието към профила й, както и че е "безполова", резултат от явен пропуск на известната й майка да уточни, че тя е момиче.
Друг повод за подигравка стана тортата, която Лозанова получи на рождения си ден от името на щерка си. На сладкарското изделие е написано: "Честит Рожден Ден Николета от Никол". Липсата на какъвто и да било препинателен знак беше пренебрегнато от потребителите за сметка на обръщението, от което става ясно, че малката не нарича Николета "мамо".

Разбира се, вината за това лежи на плещите на Валери, който не е успял да съобрази факта, че когато тортата е от Никол, на нея трябва да пише "Честит Рожден Ден, мамо!", коментират хората.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама