Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4484764 www.bgdnes.bg

Бившият на Деси Зидарова залюби Мисис България

Любовта между родни манекенки и криминално проявен бизнесмени не е нещо ново. Факт е поредната светска двойка, която свързва миска и арестуван за наркотици.

Бившият съпруг на моделката Деси Задарова вече се хвали с нова! Михаил Младжов смени блондинката с Мисис България 2013 Александра Феодорова.
Младжов и Зидарова се ожениха през 2011 година, но бракът им приключи година по-късно. Тогава Михаил беше спипан да кара в луксозната си кола 200 г кокаин. Това беше втори арест за месец на Младжов за разпространение на наркотици и той бе пратен в ареста.

Михаил излезе на свобода срещу гаранция, но така и не се събра отново със Зидарова. Името му за кратко се свързваше с Бориса Тютюнджиева, но хубавицата предпочете законния бизнес на опосума Андрей пред аферата с криминално проявен. Само преди няколко седмици пламнала любовната искра между Младжов и Мисис България. Въпросната Александра никак не е случайна. Всеизвестен факт е, че тя спечели титлата за най-красива омъжена българка през 2013 г, защото има брак с пернишкия бизнесмен Анжел Феодоров. Той пък е роднина на местния феодал Феодор Феодоров, по-известен като Федята. Кум на сватбата на Александра и Анжел преди години е сегашният председател на ББЦ Николай Бареков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама