Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4490758 www.bgdnes.bg

Крисия влюбена в Хасан и Ибрахим

Иво АНГЕЛОВ

"Крисия, Ибрахим и Хасан станаха много големи приятели. Често играят заедно и са неразделни. Няма никакви конфликти между двете семейства и никога не сме се карали за пари. Всичко написано за финансови драми е пълна глупост." Това заяви пред "България Днес" бащата на близнаците Дениз Игнатов.

Изказването му беше провокирано от поредната доза помия, която се изля по адрес на едни от най-талантливите деца на България.

Реклама

Докато покрай децата се измислят постоянно скандали, в действителност трите деца постоянно са заедно. Крисия буквално е влюбена в новите си приятелчета, а близнаците не спирали да говорят за нея. Малчуганите мислели как ще прекарат време заедно и ще се сприятеляват още повече.

"Децата много се сближиха напоследък и се чувстват добре в обща компания. Станаха много големи приятелчета. Намериха идеалната хармония помежду си. Те винаги сядаха на задните седалки на автобуса в Малта и си играеха заедно на таблет. Бяха много щастливи", коментира Игнатов. И допълни: "Чувствам се разочарован от подобни писания. Става ми обидно, че децата са толкова талантливи, а се измислят неверни неща за тях. Те правят всичко възможно, за да прославят България, а накрая се пишат глупости. Вярвам, че вашият вестник ще напише истината и затова точно пред вас говоря", коментира Игнатов.

През последните дни публично се спекулира, че родителите на малката певица и пианистите са в жестока война, която била провокирана от алчността им да вземат по-голяма част от хонорарите. Според мълвата родителите на Крисия искали тя да взема повече пари, тъй като била по-известна от Хасан и Ибрахим, които се уреждали с участия покрай нея. Скандалната информация гласи, че родителите на момчетата акцентирали върху факта, че те имат десетки награди от престижни музикални конкурси, докато малката им връстничка тепърва набирала успех в музикалните среди.
Проверка на "България Днес" показа, че няма нищо вярно в разпространените слухове и отношенията между двете фамилии са много добри. "С бащата на Крисия се разбираме отлично - той е много сериозен и точен човек и няма нищо общо с нещата, които му приписват", добави Игнатов.

Напук на всички измислени скандали Крисия, Хасан и Ибрахим в момента се подготвят заедно за едно от най-отговорните си съвместни участия - концерта на "Българската Коледа". За благотворителното събитие, което ще се проведе на 25 декември в Народния театър в София, те получиха покана за участие лично от президента Росен Плевнелиев.

Около семейството на Хасан и Ибрахим напрежението ескалира и по друга линия. Сестрите им Нермин и Мерлин (също близначки) бяха изключени от шуменското училище "Сава Доброплодни", където учат и малките пианисти.

Момичетата били преместени в друго училище заради проявена агресия срещу техни съученици, каза бившият класен ръководител на момичетата Дарина Полихронова и председателят на ученическия комитет Ерхан Халил, който учел с тях в един клас. Според ръководството те имали вина в два инцидента. При единия набили своя ученичка и й оскубали косата, а при другия - заплашили учителката по химия Ана Виденова, че разполагат с видео- и аудиозаписи на уроците й и ще ги разпространят в интернет, тъй като не била коректна в оценяването на знанията.

Реклама

Според Игнатов причината е съвсем различна - дъщерите му били изгонени от училището, за да няма на кого Хасан и Ибрахим да се оплачат, ако имат проблеми. "Малките, когато им се карат, отиват и се оплакват на каките си: "Како, гонят ме", "Како, заключват ни вратите" и т.н. И всички учат в едно и също училище. Учителка по химия, която е преподавала на големите ми щерки, казва: "Вашите братя харчат бюджета на училището! Училището няма пари заради тях!" След което същата отива и го натяква и на Хасан и Ибрахим: "Вие сте причината училището да няма пари!", обоснова се Дениз.

Между бащата и училището имало напрежение за пари, тъй като по негови думи от школото отказвали да финансират участия на близнаците в конкурси. Хасан и Ибрахим са получили най-много средства в сравнение с децата от цялото училище. Справка показва, че момчетата са получили общо 720 лева помощ за 6 свои участия в конкурси от ноември 2013 година до май 2014 година.

"България Днес" помага на близнаците

"България Днес" реши да помогне на близнаците Хасан и Ибрахим да имат нормален живот.

От няколко години те имат проблеми с говора и заекват. Проблемът идва след скандал с тяхна учителка в детската градина. Оттогава момчетата се стресират и започват да заекват, особено когато са притеснени или са поставени под напрежение.
"България Днес" се свърза със специалисти в болница "Токуда" в столицата и тази седмица те ще минат на преглед в лечебното заведение.

Реклама
Реклама
Реклама