Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4501885 www.bgdnes.bg

Мис Силикон Джулиана Гани: Не казвам кой ме издържа

Коя е тя:

23-годишната пловдивчанка Джулиана Гани е най-известната носителка на титлата "Мис Силикон" у нас. За кратко беше асистентка в предаването "Комисията Павлов". Скоро Джулиана издаде първата си стихосбирка, която носи скандалното заглавие "Мъжете са боклуци, но не можем без тях".

Ина Илиева

- Джулиана, името ти се свързва най-вече с титлата „Мис Силикон“, хората те познават от предаването "Комисията Павлов" по ТВ7, в интернет пространството пък непрестанно плъзват твои еротични снимки. На фона на скандалния си имидж ти издаваш първата си стихосбирка, която е и главната причина да те потърсим. Разкажи малко за нея - как се появи идеята, какво включва, защо се реши да издадеш стиховете си?
- Ако говорим за скандален имидж, и самото заглавие на стихосбирката ми е скандално, както и корицата. Идеята се зароди още преди 3 години. Като цяло аз съм доста темпераментен човек със всестранни интереси и когато имам повече емоции, обичам да ги въплъщавам в стихове. Стихосбирката ми съдържа 27 стиха, между които има и емблематични за предстоящите празници, други са породени от мои житейски изживявания, има и такива, които са посветени на човека до мен. Издаването на тези мои стихове, събирани през годините, ми беше мечта от дълго време и ето че дойде моментът да я осъществя.

Реклама

- Как едно младо момиче с екстравагантен външен вид като твоя сяда и пише стихове за мъжете, Коледа и живота?
- Както това младо момиче с екстравагантен външен вид свири на пиано, изнасяло е соло концерти за симфоничен оркестър, учи икономика и управление на европейски проекти... защо пък да не?!

- Стихосбирката ти носи интересното заглавие "Мъжете са боклуци, но не можем без тях". Как реши да я кръстиш така? Какви според теб са мъжете в днешно време?
- Трябваше ми заглавие, което да грабва вниманието. Ясно е, че светът би бил невъзможен както без жени, така и без мъже. Настина заглавието на стихосбирката звучи малко феминистко, но надявам се да не остава криворазбрано.

- С каква цел издаваш стихосбирката си?
- Изцяло за собствено удоволствие.

- Доколкото е известно, имаш сериозна връзка от дълго време насам и дори си сгодена. С какво може да те спечели един мъж?
- Вече е късно за другите. Когато е трябвало, са ме спечелили, така че няма смисъл да отговарям на подобен въпрос.

- Несъмнено си харесвана от мъжете и предизвикваш интереса им. Какво е най-скандалното предложение, което си получавала? Предлагали ли са ти пари за секс? Сваляли ли са те влиятелни мъже?
- Мераклии да иска човек! Но... какво да ги правим. Сега бих могла да ги улесня, като им кажа да насочат вниманието си другаде.

- Запозната си с писанията по свой адрес. В електронни информационни сайтове излезе информация, че си изкарваш прехраната като компаньонка. Кой ти помага финансово и въпросът, който живо интересува зложелателите ти - кой плати за силикона ти?
- Обяснения кой ме издържа и кой не не дължа на никого! А относно силикона нека се успокоят - не е бил някой "чичко паричко", а сама съм си го платила. Скоро, дай Боже, да се похваля и с кола, която също сама ще си купя!

Реклама

- Известно е, че си студентка. Смяташ ли да работиш по специалността си след време? Имаш и опит в телевизията. Имаш ли желание да работиш отново пред камери?
- Бакалавърското ми образование е икономист, магистратура уча „Управление на европейски проекти“. Все още не зная какво ще ме очаква до няколко години. Може и да работя по специалността си. Относно телевизията - много бих искала. Дано получа добро предложение.

- Преди година избухна скандал, в който беше замесена, във връзка с конкурса "Мис Плеймейт". Ти беше една от претендентките, но впоследствие се отказа. Какво смяташ за тазгодишните претендентки?
- Относно „Плеймейт“ казах много и преди година и продължавам да си стоя твърдо зад думите. Нагласен и компрометиран конкурс. Няма значение какви и кои са претендентките, след като вече е известна победителката. Този път ще си запазя името за себе си, да не кажат, че пак много знам!

- Какво си пожелаваш за в бъдеще? Какви са плановете ти занапред?
- Пожелавам си много здраве, късмет по пътя си напред. Пожелавам си тази година да получа и брачна халка... и нали знаеш... "таз година булка, догодина люлка".

Реквием

Самотен Бог изстрадал трънливия венец -
Какво е бил виновен горкият млад агнец?
Живота си погубил -
той страдал без вина,
душата си предал за нас -
своите деца.
С жлъчка зла поен,
охулван и предаден,
той себе си дари -
за мен, за вас дори!
Бог любов е, знам!
Мил, добър светец ...
За всички дар блажен е дал Той -
милият Отец.

Джулиана Гани

Реклама
Реклама
Реклама