Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4601571 www.bgdnes.bg

Алисия бие шута на Ники

Фолкпевицата Алисия и вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов са разделени!

Двамата са в обтегнати отношения от няколко седмици, научи "България Днес". Ники и Алисия са имали планове да прекарат деня на влюбените заедно. Изпълнителката е трябвало да замине за Турция, но това така и не се е случва.

Реклама

Раздялата идва в момент, в който общото им бъдеще изглеждаше безоблачно. Алисия и синът й Валери Божинов-младши прекараха Нова година в дома на Ники Михайлов в Турция. Тримата демонстрираха, че живеят като истинско семейство. Ники подари на Алисия джип за празниците, а след празниците двамата заминаха на романтична почивка в Милано. Певицата дори намекна, че с вратаря може скоро да си имат бебе. Любовта им продължи безоблачно до края на януари. Тогава Ники се прибра у нас и заведе Алисия и всичките й приятелки в нощен клуб. През цялата вечер той се държал като истински кавалер и демонстрирал колко е влюбен в половинката.
Малко след това любовната идилия рухва. Дистанцията между двамата става все по-видима.

Доскоро двамата не спираха да демонстрират чувствата си в социалните мрежи. От известно време е пълна тишина. Това е и първият сигнал, заради който близки на Алисия се усъмниха какво се случва. Изпълнителката на "Ара" първоначално не споделя и с най-близките си за драмата с Ники Михайлов. Преди седмица вратарят се прибира у нас, но така и не се среща с официалната си половинка. Така за всички от близкото обкръжение на двойката става ясно, че ситуацията не е розова.

Недоброжелателки на Алисия пускат слух, че изпълнителката е хванала половинката си в изневяра и този път е прекратила окончателно отношенията си с футболиста. Причината за любовната разлъка е друга, научи "България Днес" от близки на певицата. Изпълнителката е поставила ултиматум на Михайлов, че иска от него да стане отговорен мъж и да създадат семейство.

"Ася иска брак и още едно дете. Ако Ники не е готов да й го даде, друг ще го направи", убедени са нейни приятелки. За радялата на двамата вече знае и семейството на Ники Михайлов. Двете сестри на футболиста - голямата Бисера Михайлова и малката Елинор от брака на Боби Михайлов и Мария Петрова, правят всичко възможно да сдобрят двойката.

"Ти си принцеса", "Обичам те", са само част от посланията на загрижените сестри към Алисия в социалните мрежи.

Фалшива тревога

Ники и Алисия имат опит в разделите. През 2013 година те публично обявиха, че вече не са заедно. Двамата дори изпратиха официално писмо, в което признаха, че всичко между тях е приключило. Двамата спретнаха номера, за може пикантната история да възроди кариерата на Алисия. Не след дълго двамата бяха изловени отново заедно и се разбра, че раздялата им е фалшива.

Авантюра с Мария

Около вратаря Ники Михайлов винаги е имало хубави жени. Дори се смята, че той е причината за развода на фолкпевицата Мария с бизнесмена Димитър Андонов. Ники и Мария имали кратка авантюра, която стигнала до ушите на мъжа на Отварачката. След това двамата се развеждат, но Ники избира Алисия пред силиконовото миньонче.

Реклама
Реклама
Реклама