Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4602239 www.bgdnes.bg

Годжи пее със сухо гърло

Музикантът от "Ку-ку бенд" Георги Милчев-Годжи се появи на участие видимо подпийнал и развеселен. Годжи пя с Цветелина Грахич в столична дискотека, като през цялото време не изпусна бутилика с бира от ръката си.

Милчев здраво стискаше шишето, а с другата ръка държеше микрофона. Посетители на заведението останаха изненадани, че Георги дори не се опитва да крие влечението си към бутилката. Без притеснение, докато пее на сцената, той отпиваше големи глътки от пенливата напитка.

Реклама

"Трябва да е много пристрастен към бирата, щом и на сцената не се разделя с нея", коментираха феновете му.
Последните месеци не са никак лесни за музиканта. Той не само има много работа около концерта на "Ку-ку бенд" в „Арена Армеец", но и личният му живот куца.
Неговата бивша приятелка Станислава Левтерова прекрати всякакви отношения с басиста и дори напусна балет "Магаданс". В момента Годжи няма гадже и прекарва нощите си сам.

В екипа на "Шоуто на Слави" дълго време се говореше, че Милчев има любовна авантюра именно с Цветелина Грахич, с която ходят заедно на участия. Нито един от двамата не признава между тях да имало близост, но е факт, че те многократно са засичани заедно в извънработно време. Преди месец Цветелина обяви, че ще се омъжва за друг и вече стяга сватба. Така Годжи остана напълно самотен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама